VDC spesialist

ÅF i Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske ÅF Pöyry konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 16.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider ÅF Pöyry for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Firma ÅF Engineering
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo evt. Trondheim
Søknadsfrist10.10.2019

Vi søker modige BIM-eksperter som brenner for 3D-prosjektering og visualisering.

Gruppen du vil jobbe i heter Prosjektutvikling. Vi sitter med sentrale personer i utvikling av firmaets virksomhet. Vi jobber med marked, prosjektgjennomføring og intern utvikling. Gruppen er sentral når våre strategiske mål gjøres om til handling – i tett samspill med ÅFs ledelse. Arbeidssted Trondheim eller Oslo.

Oppdragene våre spenner fra store samferdselsprosjekter som E6 Vinstra-Sjoa (Årets anlegg i 2016 og nominert til Vakre Vegers Pris i 2018), Loftesnesbrui (Vinner av folkets pris – Europeiske stålbygg i 2018), dobbeltspor jernbane Farriseidet-Telemarkgrense, gateprosjektet Olav Tryggvasons gate og E16 Bagn-Bjørgo til en lang rekke mellomstore og mindre oppdrag av ulik karakter. Ikke minst er oppdrag i samspill med entreprenører svært viktig i vår oppdragsportefølje.

Du har høy kompetanse på disse områdene og god kjennskap til flere typer programvare. Du vil sitte sentralt i store oppdrag der vi benytter disse verktøyene til effektiv beregning av mengder for totalentrepriser, samordning av informasjon i hele prosjektets levetid fra tilbud og helt til drift, og visualisering av løsninger. Fagområdet er også svært viktig for våre arbeidsmetoder i prosjekt, blant annet med bruk av ICE (Integrated Concurrent Engineering) – som du kanskje også kjenner til.

ÅF har mange faggrupper internasjonalt og du vil samarbeide med disse.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Minimum 3 års relevant erfaring, for eksempel fra rolle som BIM-koordinator, IT-utvikling
 • Gode lederegenskaper, initiativrik, motiverende og ansvarsfull
 • Ønske om å utvikle seg selv og de rundt seg
 • Utadvendt og omgjengelig

Vi forventer at du er:

 • Dedikert og legger stolthet i å levere et godt produkt til våre kunder
 • Modig og kan utfordre arbeidsmetodikk og løsninger
 • Lagspiller / teamleder med ønske om å videreutvikle et godt arbeidsklima for kontinuerlig å spille hverandre bedre

Vi tilbyr:

 • Et tverrfaglig og kompetent fagmiljø
 • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger
 • Utviklingsmuligheter i et av Norges bredeste ingeniørmiljø
 • Dyktige kollegaer med engasjement og kreativitet

Vår visjon er Making Future. Vi er modige, dedikerte lagspillere. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

Ta gjerne kontakt for en uformell prat, kontaktperson: Seksjonsleder Sigurd Hafskjold, 93012492, sigurd.hafskjold@afconsult.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: