GLAD VINNER: Tove Mette Beheim vant hovedpremien i vårens store hagequiz og gleder seg til å få automatisert plenklipp. (Foto: Privat)

Vant robotklipper i hagequiz

Tove Mette Beheim fra Årdalstangen ble hovedvinner i hage.no’s store vårquiz. Premien er en robotgressklipper fra Robomow til en verdi av 11 990 kroner.

Dette er robotklipperen Robomow RC 306 som vinneren av årets hagequiz kan se frem til å ta i bruk i sin egen hage. (Foto: Robomow)

– Er det virkelig sant at jeg har vunnet? Det var en veldig kjekk beskjed å få, nå som vi står på farten til å reise på ferie, sier en glad vinner Tove Mette Beheim på telefon til hage.no.

Hun har vært en trofast deltaker i konkurransen og har sendt inn svar nesten hver dag mens quizen har pågått.

Robotklipperen kan fjernstyres med en egen app.

Familien har stor hage og det går med endel tid på plenklipping, bekrefter Beheim. Hun innrømmer imidlertid at det stort sett er ektemannen som tar den jobben.

– Mine svigerforeldre skaffet seg robotklipper nylig og er veldig fornøyde med den. Vi har derfor også vruder å kjøpe en selv, men nå slipper vi jo det, sier en kjempeglad vinner.

Nesten 10 000 svar

Totalt kom det inn 9773 svar på årets store hagequiz, som pågikk fra 1. april til 31. mai. 

Tove Marit Beheim hadde korrekt krysset av for at Norge, Sverige og Danmark er med i den geografiske regionen Skandinavia.

Robotklipperen av typen Robomow RC 306 og vil gjøre god nytte for seg på den romslige plenen til familien i Årdalstangen.

Robotklipperen leveres av den norske importøren Vanning.no.

Vant hageantrekk

Karin Barosen fra Nykirke ble den andre  hovedvinneren og kan innkassere et hageantrekk som består av snekkerbukse og hansker fra Garden Girl.

Valgfri Birken-lisens

Per Ivar Aslaksen fra Langesund vant en valgfri Birken-lisens.

Alle vinnerne blir kontaktet.

Dags- og ukespremier

I tillegg til hovedpreminene har hage.no hver dag trukket ut  dagsvinnere som har fått tilsendt en vinkjøler. I tillegg er det trukket ukevinnere som alle har mottatt hagebøker fra Cappelen, Kagge, JM Stenersens Forlag eller hageredskaper fra Fiskars.

Oversikt over samtlige vinnere i hagequizen.