Ann Kristin Bruteig fra Ålesund stakk av med hovedpremien, en robotgressklipper fra Robomow, i årets store hagequiz. (Foto: Privat)

Vant robotgressklipper i hagequiz

Ann Kristin Bruteig fra Ålesund ble hovedvinner i hage.no’s store vårquiz. Premien er en robotgressklipper fra Robomow til en verdi av 11 990 kroner.

Hovedpremien i årets hagequiz er en Robomow RC 306.

– Nei, har jeg vunnet? Det er jo heilt fantastisk – kjempekjekt, utbryter Ann Kristin Bruteig (60) på umiskjennelig sunnmørsdialekt når hage.no ringer opp og formidler den glade nyheten.

Bruteig kan fortelle at hun har deltatt i konkurransen av og til og sendt inn svar når det falt seg slik. Hun var en av ukesvinnerne i april/mai, hvor hun mottok en flott hagebok.

Gressklipperen kan styres med app via smarttelefonen.

– Å stikke av med hovedpremien er rett og slett en drøm, dette var veldig uventet og samtidig svært gledelig, sier en begeistret vinner.

Bruteig bor i leilighet og innrømmer at hun ikke har hage selv.

– Men det gjør ikke noe: Gressklipperen kommer utrolig godt med. Mannen min og jeg pleier og klippe plen for noen eldre slektninger som har stor hage og tomt på 8 mål. Dette gjør vi hver 14 dag og må kjøre 45 minutter for å komme dit. Så her kan robotklipperen virkelig få gjort nytte for seg, sier hun.

Bruteig antyder at kanskje også sønnen, som nylig har kjøpt hus og hage, kan få dra nytte av den selvgående robotklipperen etter hvert.

Se oversikt over alle vinnerne her.

App-styrt og stillegående
Robotklipperen er en app-styrt Robomow RC 306 med basestasjon. Den klipper effektivt, rimelig og stillegående med såkalt bioklipp som motvirker mose.

Man kan programmere, starte og stoppe Robomowen med en app – rett fra smarttelefonen. Premien er gitt av Vanning.no, som er norsk importør av Robomow.

6700 svar
Totalt kom det inn 6700 svar på årets store hagequiz, som pågikk fra 10. april til 31. mai.

Ann Kristin Bruteig hadde korrekt krysset av for at Vea er et annet navn på Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører.

Vant hageantrekk
Solveig Tveter Bratlie fra Hvalstad ble den andre hovedvinneren og kan innkassere et hageantrekk som består av snekkerbukse og hansker fra Garden Girl.

Valgfri Birken-lisens
Kjell Aage Sørensen fra Vollen vant en valgfri Birken-lisens. Han kan velge mellom sykkel, ski eller løp.

Alle vinnerne er kontaktet.

Dags- og ukespremier
I tillegg til hovedpreminene har hage.no hver dag trukket ut dagsvinnere som har fått tilsendt en vinkjøler. I tillegg er det trukket ukevinnere som mottar hagebøker fra Pax Forlag, Kagge, JM Stenersens Forlag eller hageredskaper fra Agaphantus/Sneeboer og Fiskars.

Hage.no takker alle for deltakelsen og innsatsen!