Vann- og miljøgruppen i ÅF søker ny kollega

ÅF er en internasjonal ingeniør- og designvirksomhet som fokuserer innen sektorene energi, industri og infrastruktur. Med dyktige medarbeidere og teknologi skaper vi bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Vi har hovedbase i Europa og vår virksomhet og kunder finnes over hele verden.

ÅF i Norge har over 800 medarbeidere og kontorer i Oslo, Trondheim, Molde, Lillestrøm, Sandefjord, Stavanger og Bergen.

Vi jobber med hele bredden av landbaserte bygge- og infrastrukturprosjekter, fra byutvikling og anleggsprosjekter til små og store formålsbygg som barnehager, sykehus og nye Oslo lufthavn. Leveransene består kort oppsummert av prosjekt- og byggeledelse, rådgivning, lysdesign og arkitektur.

ÅF - Making Future.

Firma ÅF Engineering
FylkeOslo
Søknadsfrist03.01.2019

VA-gruppen i ÅF Engineering søker etter en engasjert og entusiastisk fagkollega som brenner for utvikling av infrastruktur og vannmiljø og de positive effektene dette får for samfunnet

Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør med minst 3 års erfaring fra VA- prosjektering og VI er gjengen du ønsker å arbeide sammen med.

Din hovedrolle vil være disiplinleder samt fagressurs for planlegging og prosjektering av VA-anlegg Du må ha erfaring fra prosjekteringsverktøy, gjerne Autocad/Novapoint eller erfaring innen bruk av analyseverktøy med Arc-gis eller lignende.

Vi ønsker oss en fagkollega med gode analytiske evner, god samarbeidsevne, serviceinnstilling ovenfor kunder og god markedskontakt. Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø ofte i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter, men også inn mot bygg.

Hva kan ÅF Engineering tilby?

  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
  • Allsidige og utfordrende prosjekter
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne og interne kursopplegg
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere, og du bør kjenne deg igjen i det samme!

I ÅF vil du oppleve å bli en del av et miljø med flat struktur, gode utviklingsmuligheter og en aktiv personalklubb. Vi ønsker å legge til rette for at ÅF-ere kan bli kjent på andre arenaer utover kontorlandskapet. Vi har gymsal i kjelleren med faste aktiviteter, skitur om vinteren, topptur på høsten eller karaoke på syng en vanlig fredag, for å nevne noe.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Sivert Denneche, gruppeleder VA Oslo på mail sivert.denneche@afconsult.com eller telefon 93291394.

Søk stilling

Vis flere stillinger: