Arne Vallestad gir som som leder av Protan Entreprenør Hordaland. Foto: Protan

Vallestad slutter som leder av Protan Entreprenør Hordaland

Arne Vallestad gir seg som leder av Protan Entreprenør Hordaland, men skal fortsette å jobbe med salg og prosjekter i taktekkerselskapet. Nå skal selkapet hente inn ny leder for virksomheten i vest.

Vallestad er en av Vestlandets mest rutinerte personer takbransjen. Nå har han tatt valget om å overlate ledertrøyen i Protan Entreprenør Hordaland til nye krefter, men skal fortsetteå jobbe med salg og prosjekter i taktekkerselskapet.

- Det er en tid for alt. Jeg har sittet i denne stolen veldig lenge nå, og helsa er ikke hva den en gang var. Da er det fornuftigog riktig å ta hensyn både til meg selv og til selskapet, sier Arne Vallestad i en pressemedling.

Vallestad er en av Vestlandets virkelige veteraner innen takbransjen. Han har jobbet i Protans takentreprenørvirksomhet i Hordaland i 27 år totalt, de siste 14 årene som leder. I løpet av disse årene har han opparbeidet seg et stort nettverk og en betydelig bransjekunnskap.

- Det er et godt tidspunkt å overlate ledelsen til noen andre, mens jeg fortsatt kan gjøre nytte for meg og være en god støtte for en ny leder. Jeg tenker at jeg kan være en ressurs for Protan Entreprenør både lokaltog sentralt i årene fremover,også uten å sitte i sjefsstolen på kontoret, sier Vallestad.

Til høsten er det ti år siden Protan Entreprenør Hordaland AS ble etablert som eget selskap. I fjor tekket avdelingen nærmere 200.000 kvadratmeter med tak og omsatte for 107 millioner kroner, og satt igjen med et overskudd på i overkant av to millioner kroner. Virksomheten har hatt tilhold i Øvre Ervik siden 1996.

Roar Lunde. Foto: Protan

Nå starter jakten på en ny leder til Hordaland-avdelingen av Protan Entreprenør. Chief Operating Officerfor Protans taktekkervirksomhet, Roar Lunde, er glad for at Arne Vallestad blir med videre.

- Arne vil ta ansvar for å jobbe videre med salg og forretningsutvikling, samt jobbe målrettet ogstrategisk inn mot prioriterte markedssegmenter, sier Lunde i meldingen.

Blant de største og mest profilerte prosjektene som Hordaland-avdelingen har levert til de siste årene finnes nybygg for Bane NOR, boligprosjektene Wergeland Terrasse og Nøttveit i Bergen, flere prosjekter på Mongstad og det nye Vossabadet på Voss.