Daglig leder Trond Schjerven i Mutleie (fra venstre), Linda Tønsberg, driftsleder i Vaktmesterkompaniet, Knut Bjørnereim driftsleder i Vaktmesterkompaniet, Ståle Hansen avdelingssjef for snø i Vaktmesterkompaniet, Vegard Willassen avdelingssjef for grønt i Vaktmesterkompaniet og Jan Gunnar Halstvedt, selger hos Eiksenteret Kløfta. Foto: Per Ivar Thoresen

Vaktmesterkompaniet har bestilt 20 Massey Ferguson-traktorer

Vaktmesterkompaniet har nylig inngått en fem års rammeavtale med Eiksenteret Kløfta.

– Vi har tradisjonelt ikke hatt egne traktorer til snøbrøyting, men har leid inn denne kapasiteten. For å få til en mer effektiv drift ønsker vi å ta en god del av vintertjenestene selv, og starter nå et pilotprosjekt der vi bruker 20 MF 4709 fra Eiksenteret Kløfta for å brøyte snø i Osloområdet med egne ansatte, sier Vegard Willassen, direktør for forretningsutvikling og avdelingssjef grønt hos Vaktmesterkompaniet i en pressemelding.

Også redskap

Den tradisjonsrike bedriften leverer alt fra gartnertjenester til avfallshåndtering og asfaltering. Willassen har 70 personer som jobber under seg, og så langt har de hatt hovedfokus på grøntarbeid i sommersesongen. Når de nå utvider sesongen trenger de en god partner, og har inngått en eksklusiv rammeavtale med Eiksenteret Kløfta som i tillegg til traktorer inkluderer redskap og utstyr.

–Flere hundre traktorer

– Hvis dette fungerer vil vi ha behov for flere hundre traktorer, og da trenger vi en profesjonell partner som kan tilby både gode maskiner, service og finansiering. Derfor inngikk vi denne avtalen med Eiksenteret Kløfta.

Vaktmesterkompaniet er i sterk vekst og vil fortsatt ha behov for traktorene som tidligere er leid inn.

– Vi vil ha behov for maskinene og menneskene som gjør en fantastisk jobb for Vaktmesterkompaniet også i fremtiden, understreker Willassen.

Dekker behovet

MF 4709 Global er en slitesterk traktor med høy ytelse, basert på den nye traktorplattformen til Massey Ferguson.

– Dette er en traktor som dekke våre primære behov. Vi kjører mye i sentrumsnære strøk, og ønsker ikke å ha for store traktorer. MF 4709 Global er enkelt utstyrt og fornuftig priset. Vi kjører mye med plog, skjær og strøkasser, men ikke nødvendigvis veldig mange timer per traktor. Vi opplever Eiksenteret Kløfta som en offensiv og fleksibel partner, og vi har stor tro på at dette er starten på et langt og lønnsomt samarbeid for begge parter, sier Willassen.