VA-rådgiver

Empowered people, transforming society together. Sweco is Europes leading architecture and engineering consultancy. With 17,500 employees in Northern Europe, we offer our clients the right expertise for every project. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist02.06.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som VA-rådgiver på Swecos kontor i Oslo kommer du inn i en engasjert avdeling med 30 medarbeidere innen transport, overvann og prosess. Miljøet er preget av å være utviklingsorientert og ambisiøst. Hos oss har du stor påvirkning på egen arbeidshverdag, og med deg på laget løftes kvaliteten i prosjektene og kompetansen i gruppen og avdelingen.

Hos oss utvikler du deg. Som VA-rådgiver engasjeres du som fagansvarlig eller prosjektleder på VA-oppdrag for lokale kunder eller i nasjonale prosjekter, og får ansvarsfulle oppgaver i en spennende og variert arbeidshverdag. Du får gode muligheter for utvikling innen fag-, ledelse- og prosjektarbeid. Vi søker deg som er initiativrik, faglig engasjert og som samarbeider godt med andre. Du er selvstendig og beslutningsdyktig, har en konstruktiv tilnærming til utfordringer, og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. I tillegg har du sterkt faglig engasjement og god faglig forankring.

Dine arbeidsoppgaver vil omfatte:

 • Være fagansvarlig VA eller prosjektleder i enfaglige og tverrfaglige prosjekter
 • Rådgivning, utredning og kvalitetssikring innenfor VA-faget
 • Utarbeide tekniske rapporter og notater
 • Være kreativ og utforskende for å løse fremtidens klimautfordringer
 • Benytte moderne prosjekteringsverktøy som Autocad, Novapoint, Scalgo og Mike-programmer.
 • Aktiv kundekontakt i prosjekt og mot potensielle/tidligere kunder og samarbeidspartnere med tanke på markedsføring og mersalg av våre tjenester.
 • Være en aktiv sparringspartner med erfarne og mindre erfarne kollegaer.

Dette kan du:

 • Du er sivilingeniør eller ingeniør innen VA-faget eller annen relevant disiplin
 • Vi søker både deg som er nyutdannet, og deg som har lenger erfaring fra arbeid i rådgivende bransje.
 • Du har gjerne prosjekteringserfaring og/eller prosjektledererfaring.
 • Du har god kunnskap om overvann
 • Det er en fordel om du har kjennskap til relevante prosjekteringsverktøy som AutoCad, Novapoint VA, Scalgo og MIKE-programmer

Vi er stolte av å jobbe i et miljø hvor vi hjelper hverandre for å bli bedre og for å løse arbeidsoppgavene. På VA-avdelingen i Oslo har vi et godt sosialt miljø som tar initiativ til mye gøy, for eksempel er vi en gjeng som morgenbader hver fredag hele året – om det er litt i kaldeste laget for deg - er det helt greit, vi finner på mye annet artig også.

Kontaktpersoner:

Dan Magnus Gjerstad

Gruppeleder VA

+47 920 80 034

dan.gjerstad@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: