VA-rådgiver

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeVestland
StedBergen, Voss, Stord
Søknadsfrist03.07.2021

Multiconsult har stor oppdragsmengde innenfor VA-teknikk og har vunnet flere store og tverrfaglige oppdrag nasjonalt med betydelige VA-omfang, som prosjektering av ny vannforsyning til Oslo med overføringssystem, Fornebubanen, FoU-prosjektet Klima 2050 m.fl.

I Vest har vi stor aktivitet i oppdrag for ulike offentlige aktører, samt for private utbyggere og entreprenører. Vi søker derfor etter flere medarbeidere.

BLI MED Å BYGGE MORGENDAGENS BÆREKRAFTIGE SAMFUNN

Samfunnet vårt er i endring; byene vokser og blir stadig mer komplekse. Forventningene til velfungerende VA-systemer øker samtidig som klimaet endres, sikkerheten mot flomskader skal økes og miljøbelastningen skal minimeres. Vi ser at klimatilpassede VA-anlegg er et viktig grunnlag for et velfungerende samfunn.

Vår ambisjon er å være en synlig og kompetent aktør som leverer gode resultater. Vi ønsker flere medarbeidere innen VA-teknikk for å være med oss i prosjekter innenfor vannforsyning, avløp og overvannshåndtering og for å ta ansvar for VA-teknikk i større tverrfaglige prosjekter.

Med våre 16 VA-ingeniører i Vest og 160 VA-ingeniører nasjonalt har vi solid kompetanse og kapasitet, og vårt pågangsmot gitt oss noen av de største og mest spennende VA-prosjektene i landet. Som VA-ingeniør hos oss får du muligheten til å jobbe med faglige utfordringer og delta i større tverrfaglige prosjekter der man samarbeider tett med andre kompetente fagmiljøer i Multiconsult.

HVEM ER DU?

Har du et engasjement for blågrønne løsninger, klimatilpassede overvannsanlegg, rensing av vann, avløp og overvann eller VA-transportsystemer? Har du interesse for det kollegiale, ønsker å være del av et miljø med en åpen delingskultur og vet hva som skal til for å etablere motiverte prosjektteam? Ønsker du i tillegg å bygge relasjoner til oppdragsgivere - da kan Multiconsult være din nye arbeidsplass!

Du har gjerne en bachelor- eller mastergrad innen relevante fag, og noen års erfaring med arbeid med VA-teknisk infrastruktur, prosessanlegg eller klima/overvann. Du er en lagspiller og ønsker å bidra til at teamet lykkes. Du ønsker utvikling og har gjerne erfaring med å samarbeide med andre fag. Vi er primært ute etter seniorer som har vært ute en vinternatt før.

Vi søker etter deg som har noe kjennskap og erfaring innen:

  • Oppdrags- og disiplinledelse
  • Rådgivning og prosjektering
  • Modellering av vannforsyning og avløp

DEN FORETRUKNE ARBEIDSGIVEREN FOR DYKTIGE VA-INGENIØRER

I Multiconsult planlegger vi for fremtiden, og vi vet at din spisskompetanse har en viktig rolle i utviklingen vi nå står overfor. Vi har satt oss som mål å være ledende på VA-teknikk, noe som krever at vi også er den foretrukne arbeidsgiver for dyktige VA-ingeniører. Vi har fokus på å skape et godt arbeidsmiljø og bygge kompetente medarbeidere gjennom en arbeidshverdag med utviklende, interessante arbeidsoppgaver. Vi rekrutterer årlig svært dyktige medarbeidere fra universitet og høyskoler og ble i år igjen kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver av Norges universitetsstudenter.

Hos oss får du muligheten til å utvikle dine faginteresser og lederegenskaper i noen av de største og mest utfordrende prosjektene i Norge, i tillegg til å ta en aktiv rolle i utviklingen av gode velfungerende team som bidrar til delt kunnskap og godt samhold. Du blir en del av et tverrfaglig miljø, hvor du får stor frihet og muligheten til å ta i bruk din erfaring og moderne arbeidsformer for tverrfaglig løsningsutvikling.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling.
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
  • Et arbeidsmiljø med fokus på det gode liv, med et aktivt bedriftsidrettslag, bedriftshytter og mange sosiale aktiviteter
  • I Vest har vi kontorer på Nesttun, på Stord og på Voss. Alle disse kontorplassene kan kombineres med hjemmekontor.

Er dette noe for deg? Send oss din søknad i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontaktperson:

Lars Kristian Sandven

Seksjonsleder VA Vest

92252927

lks@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: