VA-ingeniør

AFRY Norge er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 800 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord.

Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Making Future.

Firma AFRY Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2020

VA-gruppen i AFRY søker etter en engasjert og entusiastisk fagkollega som brenner for utvikling av VA-faget og vannmiljø med alle de positive effektene dette får for samfunnet.

DU er utdannet sivilingeniør eller ingeniør med minst 3 års erfaring fra VA- prosjektering og VI er gjengen du ønsker å arbeide sammen med.

Din hovedrolle kan være disiplinleder eller fagressurs for planlegging og prosjektering av VA-anlegg. Du må ha erfaring med prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad/Novapoint eller erfaring innen bruk av analyseverktøy med Arc-gis eller lignende.

Vi ønsker oss en fagkollega med gode analytiske evner, god samarbeidsevne samt serviceinnstilling ovenfor kunder. Stillingen byr på tverrfaglig samarbeid i et stort fagmiljø ofte i tilknytning til veg- og samferdselsprosjekter, men også inn mot bygg.

Hva kan AFRY tilby?

  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
  • Allsidige og utfordrende prosjekter
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne og interne kursopplegg
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi etterlever verdiene våre; modige, dedikerte, lagspillere, og du bør kjenne deg igjen i det samme!

I AFRY vil du oppleve å bli en del av et miljø med flat struktur, gode utviklingsmuligheter og en aktiv personalklubb. Vi ønsker å legge til rette for at vi kan bli kjent på andre arenaer utover kontorlandskapet. Vi har gymsal i kjelleren med faste aktiviteter, skitur om vinteren, topptur på høsten eller karaoke på syng en vanlig fredag, for å nevne noe.

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Sivert Denneche, gruppeleder VA Oslo på mail sivert.denneche@afconsult.com eller telefon 93291394

Søk stilling

Vis flere stillinger: