Elisabeth B Kjørmo og Tom Egeli. Foto: V&T Entreprenør
Elisabeth B Kjørmo og Tom Egeli. Foto: V&T Entreprenør

V&T Entreprenør ISO-sertifisert

V&T Entreprenør AS er nå ISO-sertifisert etter ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (ytre miljø) og ISO 45001 (arbeidsmiljø).

– Vi har jobbet målrettet det siste året med å få på plass gode rutiner og kvalitetssikre våre prosedyrer i et ledd med å få ISO-sertifisert oss i alle områder som nevnt ovenfor. Det har vært et godt og solid arbeid som er lagt ned i hele organisasjonen, og det var derfor med glede vi fikk bekreftet sertifisering for alle områder innen kvalitet ytre miljø og arbeidsmiljø 25. juli i år, sier Tom Egeli, daglig leder i V&T Entreprenør i en pressemelding.

– Sertifiseringen beviser at V&T er en seriøs bedrift i Norge, og som våre kunder skal være stolte av å benytte. Ikke minst alle våre nesten 100 ansatte kan nå med stolthet si at de jobber i en kvalitetsbedrift innen trafikkavvikling og arbeidsvarsling, legger Egeli til.

Han peker på at dette i praksis betyr at de kan legge ved sertifikatet ved anbudsinnleveringer, i stedet for alle prosedyrer og annen dokumentasjon.

– Som underleverandør til hovedentreprenører vil vi også fremstå som en ekstra sikkerhet og trygghet i arbeidet med å skaffe nye kontrakter. Som vi er kjent med, er vi også den første bedriften i Norge innenfor vårt fagfelt som har oppnådd sertifisering i alle tre kategorier. Det er vi ekstra stolt over, sier Egeli.