Marius Johansen(t.v.) og Morten Dahl fra Utleiesenteret AS sammen med daglig leder Hans Olav Storkås og avdelingsdirektør Christian Skodde i NRC Group Norge AS etter at den nye kontrakten er undertegnet. Foto: Torbjørn Tandberg

Utleiesenteret og NRC inngår kontrakt til 50 millioner

Utleiesenteret AS blir en av to hovedleverandører til storkonsernet NRC Group i Norge. Den nye avtalen har en verdi på over 50 millioner kroner.

Utleiesenteret AS inngår storkontrakt med NRC Group om å bli en av to hovedleverandører av maskiner og utstyr. Onsdag ble det inngått en treårig avtale mellom partene med en samlet verdi på over 50 millioner kroner.

– Utleiesenteret fikk kontrakten i tøff konkurranse med en rekke av de største aktørene i Norge som vi har benyttet tidligere. Valget er gjort basert på en totalpakke der både pris, kvalitet, kapasitet, service og tilgjengelighet var viktige faktorer, opplyser avdelingsdirektør i NRC Group Norge AS, Christian Skodde, i en pressemelding.

Avdelingsdirektør påpeker at det også var viktig at Utleiesenteret hadde en rekke sentrale lokasjoner på Østlandet. Utleieselskapet har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, er en av de største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlande.

NRC Group er en ledende grunn- og baneentreprenører med over 600 ansatte i Norge og Sverige og en omsetning på 2,4 milliarder kroner.

  – Uteleiesenteret har et ønske om å styrke oss ytterligere innen bygg- og anlegg, og det er derfor veldig hyggelig at et stort selskap som NRC Group har valgt oss som en av to hovedleverandører i Norge. Det viser at satsingen har gitt resultater, sier salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl.