Uniteam inviterte til åpningsfest i sin nye lokaler fredag.– Vi er godt fornøyd med de nye lokalene - som fullt ut er tilpasset vår virksomhet, sier konsernsjef Kjell Ivar Myrvang i Uniteam AS.Salgs- og markedssjef Kjell Hafsaas i Uniteam viste alle gjestene rundt på det nye anlegget.Kjell Ivar MyrvangInge Solli, varaordfører Nittedal kommune, kunne fornøyd ønske Uniteam velkommen til Nittedal og Skytta Næringspark.Stein Inge Viset, logistikkdirektør i Würth, setter pris på samarbeidet med Uniteam - nå også som næringskollega i Nittedal.Johannes Thingnes Bø takket for det gode samarbeidet med Uniteam.På åpningsfesten ble det også mulighet til å delta i en skytekonkurranse med luftgevær og lasergevær sammen med skiskytteresset Johannes Thingnes Bø.

Uniteam inviterte til åpningsfest i nye lokaler

Uniteam har nå flyttet hovedkontoret noen kilometer fra Berger i Skedsmo til Skytta Næringspark på Hagan i Nittedal. Dette ble markert med et stort arrangement fredag.

Her hadde de invitert kunder og samarbeidspartnere samt andre gjester for å vise frem sine nye kontor-, lager- og verkstedlokaler.

– Vi er godt fornøyd med de nye lokalene - som fullt ut er tilpasset vår virksomhet, sier konsernsjef Kjell Ivar Myrvang i Uniteam AS til Byggeindustrien. Flytteprosessen fra lokalene i Berger i nabokommunen Skedsmo har pågått over noe tid, men det er nå hele virksomheten har tatt i bruk de nye lokalene i Brennaveien i Nittedal.

– Selve tomten er på rundt 15 mål, kontorlokalene er på 900 kvadratmeter og verksteddelen er totalt på 2.500 kvadratmeter. Bygget er helt nytt, og vi har inngått en lang leieavtale, så her ønsker vi å være i lang tid fremover, legger Myrvang til.

– Vi også meget godt fornøyde med lokaliseringen. Her har vi enda kortere vei til Oslo enn tidligere, med enkel tilkomst til både rv 4 og E6, legger han til.

Det var Myrvang som ønsket gjestene velkommen til de nye lokalene – og han kunne fortelle om en virksomhet som jobber bredt innen flere næringer, og at de stadig utvikler modulkonseptene. Ikke minst har de den senere tiden bygget en lang rekke større modulbygg, som skoler og barnehager.

På åpningsfesten ble også stålmodulene som er TG-godkjent fra Sintef vist frem.

- Vi er strålende fornøyd med oppmøtet her i dag, sier salgs- og markedssjef Kjell Hafsaas i Uniteam. Han viste alle gjestene rundt på det nye anlegget.

På åpningsfesten ble det også mulighet til å delta i en skytekonkurranse med luftgevær og lasergevær sammen med skiskytteresset Johannes Thingnes Bø, som Uniteam sponser.

Fra Uniteams egne, spesialdesignede kioskløsninger ble det servering av mat og drikke.

Uniteam omsetter for rundt 360 millioner kroner og er totalt cirka 100 ansatte. 40 av disse får sin arbeidsplass i Nittedal.