Sven Christian Ulvatne

Ulvatne går inn som styreleder i InfoTiles

Sven Christian Ulvatne har gått inn som styreleder i startup-selskapet InfoTiles AS i Stavanger.

InfoTiles eies og driftes av Pedja Bihor, Magne Eide, Marco Westegren og Johnny Alexander Gunneng.

– Det å få en bauta som Sven Christian som styreleder er en stor milepæl. InfoTiles fokus er solid vekst og gjøre flere leveranser innenfor byer og bygg. Sven Christian har en uvurderlig erfaring og nettverk knyttet til dette, som vil styrke vår satsing, sier Johnny Alexander Gunneng, partner og medgründer i InfoTiles, i en kommentar til Byggeindustrien.

Ulvatne har lang erfaring fra byggenæringen, og ser frem til å kunne bidra inn i selskapet som ble etablert i 2016, og som allerede har fått mye oppmerksomhet rundt sine løsninger.

– Jeg ser frem til å jobbe med et spennende selskap med innovative mennesker. Produktet har et enormt potensiale, og vil kunne effektivisere arbeidet med blant annet vedlikehold av offentlige ledningsnett, men også i privat sektor. Foruten å kunne gi publikum en bedre og rimeligere tjeneste, vil det også gi et verdifullt bidrag til løsning av dagens og morgendagens klimautfordringer, sier Sven Christian Ulvatne.

Selskapet har fokus på å forbedre byer med løsninger innen vann og avløp, luftkvalitet, kraftproduksjon og generell drift. De har blant annet utviklet en løsning som er i drift hos Lillestrøm kommune og Stavanger kommune. Selskapet skal være det eneste selskapet i Stavanger som er tatt med i Microsoft for Startups. Nå jobber de for å slå gjennom internasjonalt.