Tverrfaglig prosjektleder

BTF er en totalleverandør av tekniske tjenester: elektro, automasjon, ventilasjon, rør og industrirør. Bak BTF står eierselskapene MOMEK AS, Hareid AS, Aritech AS og Haaland AS. Fire solide bedrifter med sterk kompetanse og erfaring innen ulike tekniske disipliner og med til sammen mer enn 180 års erfaring og 1200 ansatte.

FirmaBuilding The Future (BTF)
FylkeNordland
StedMo i Rana
Søknadsfristsnarest

Tverrfaglig prosjektleder Buliding The Future AS (BTF) har vunnet en av de største totaltekniske kontraktene som noensinne har blitt inngått i Norge. Med det vil BTF ha ansvaret for de tekniske fagene på Norges første batterifabrikk, Giga Arctic i Mo i Rana. Byggherre er Freyr, og fabrikken har et bygningsareal på hele 120 000 kvm. Vårt hovedoppdrag er å gi bygg bærekraftige tekniske løsninger for fremtidens generasjoner. Dette skal vi gjøre gjennom kompetanse, nytenkning og samhandling. Våre ansatte har en passion for tekniske fag, en dedikasjon til utvikling og et sterkt fokus på kvalitet. Dette skaper et dynamisk, spennende og utviklende miljø.

Hvem er vi?

BTF er en totalleverandør av tekniske tjenester: elektro, automasjon, ventilasjon, rør og industrirør. Bak BTF står eierselskapene MOMEK AS, Hareid AS, Aritech AS og Haaland AS. Fire solide bedrifter med sterk kompetanse og erfaring innen ulike tekniske disipliner og med til sammen mer enn 180 års erfaring og 1200 ansatte.

Hva kan vi i BTF tilby deg?

BTF består i dag av et godt kollegia med høy og allsidig tverrfaglig kompetanse. Vi har et arbeidsmiljø hvor tillit, humor, samarbeid og respekt er grunnpilarer. Vi er et trygt og offensivt selskap med fokus på menneskene i bedriften, og en genuin tro på at det er den samlede kunnskapen i selskapet og arbeidet mot et felles mål som skaper resultater. Vi digger rett og slett når vi kan score sammen.

Vi vil fremover ha behov for å forsterke staben ytterligere og ser etter flere flotte kollegaer med lidenskap for tekniske fag og erfaring fra bygg og anleggsbransjen, onshore eller offshore.

Som prosjektleder i det største prosjektet på land i Norge vil du få mange utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og du vil bidra med din erfaring inn i et prosjekt som skriver norsk industrihistorie. Du vil bli en viktig lagspiller for her må alle spille hverandre gode og vi skla utvikle hverandre på kompetanse og som mennesker. Som en viktig brikke hos oss vil vi også tilby konkurransedyktige betingelser.

BTF har sitt hovedkontor på Mo i Rana, men flere av våre ansatte sitter på andre lokasjoner i Norge.

Stillingens ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

 • Ansvarlig for organisering og gjennomføring av prosjekter
 • Planlegging, framdrift, kvalitet og HMS og rapportering
 • Oppfølging og bemanningsplanlegging av eget lag
 • Økonomioppfølging, herunder kalkulasjon, prosjektering, estimering og faktureringsplaner
 • Budsjettansvar
 • Kommunikasjon med kunder og offentlige myndigheter

Kvalifikasjoner:

 • Høyere utdanning på bachelor eller masternivå innen VVS, elektro, automasjon eller annet relevant
 • Tverrfagelig kompetanse
 • Minimum 5 års erfaring innen prosektledelse
 • Gode lederegenskaper og sterk på samhandling
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Resultatorientert med økonomisk forståelse

Sjekk moirana.com for mer info om Mo i Rana

Kontaktpersoner:

Therese Jürgensen
Daglig leder Building The Future AS
tej@btf.as
95237141

Steinar Henriksen
HR Leder
steinar.henriksen@btf.as
48192221

Søk stilling

Vis flere stillinger: