Tristan Capital Partners kjøper Helsfyr Atrium

CBREs Capital Markets har vært strategisk rådgiver for Tristan Capital Partners i prosessen med kjøpet av Helsfyr Atrium. Eiendommen ble kjøpt for 122 millioner Euro.

- Vi er glade for å ha bidratt til at et av Oslos signalbygg nå er blitt kjøpt av en så profesjonell og dyktig aktør som Tristan Capital Partners. Det er spesielt at to private equity aktører gjør handler mellom seg som dette, og caset sto også fastlåst i Norge lenge. Suksessen er et godt eksempel på hvordan dybden i CBRE sine relasjoner kan løse vanskelige saker ved å løfte temaer opp på riktig nivå i kjøper og selgers organisasjoner. Alexander Stensrud har gjort en fenomenal jobb sammen med vårt London-team i denne anledning, forteller John Solberg, administrerende direktør i CBRE i en pressemelding.

Helsfyr Atrium er et profilert signalbygg sentralt på Helsfyr, tegnet av Lund & Slaatto Arkitekter. Eiendommen fra 2010 er et moderne kontorbygg på cirka 38.000 kvadratmeter.

Tristan Capital Partners er et stort investeringsselskap innenfor næringseiendom. Selskapet forvalter i dag en eiendomsportefølje til en verdi av 9,1 milliarder Euro. Kjøpet av Helsfyr Atrium er en del av deres strategi om økt tilstedeværelse i et stadig mer attraktivt norsk eiendomsmarked.