Trainee

Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg og Spesialproduksjon som har virke innen fagfeltene betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2017 en omsetning på ca. NOK 3,8 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

Firma Mesta
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.03.2019

ER DU VÅR NYE TRAINEE?

Å være med på traineeprogrammet til Mesta er en unik mulighet for deg som har lederambisjoner og som vil satse på en karriere i et av Norges mest spennende entreprenørselskap. Hos oss får du sette din fagkunnskap ut i live!

Mesta er stolte av å kunne tilby vårt traineeprogram som strekker seg over 1 år, delt opp i tre ulike perioder med hospitering. Du starter opp med første periode i tenkt regional endestasjon for fast ansettelse etter endt program. I de to andre delenel av programmet blir du plassert i en annen rolle/funksjon, eller et annet geografisk område.

Vi er på jakt etter traineer til alle vår regioner og enheter: region Nord, region Vest, region SørØst, Elektro og Spesialproduksjon (fjell). Spesifiser i din søknad hvilken region/enhet du søker deg til.

Programmet blir skreddersydd og tilpasset ditt utdannelsesnivå enten du er i ferd med å fullføre en bachelorgrad, et masterprogram eller eventuelt en høyere utdannelse fra teknisk fagskole. Du vil gjennom programmet følge våre dyktige ledere hvor du vil få delta i mange faser av et prosjekt, fra kalkulasjon og anbud, til gjennomføring og avslutning. Målet med traineeprogrammet er at du trer inn i en ledende stilling etter endt program hvor du får utnytte erfaringene du har opparbeidet gjennom traineeprogrammet. Mesta har primært årlig inntak av nye traineer, og har hatt traineeprogrammer i selskapet siden 2005.

Programmets innhold

  • Lederansvar og fagansvar
  • Hospiteringer på ulike lokasjoner og fagområder
  • Faglige samlinger
  • Traineekoordinator
  • Egen mentor/kontaktperson
  • Fast ansettelse til konkurransedyktige betingelser etter endt traineeprogram

Vi ser etter deg som

  • Er nyutdannet fra høyskole eller universitet fortrinnsvis som ingeniør/sivilingeniør innen bygg og anlegg eller industriell økonomi, eventuelt høyere teknisk utdannelse fra teknisk fagskole
  • Ønsker å satse på en karriere i selskapet enten som fagspesialist eller leder
  • Er initiativrik, selvstendig, engasjert, positiv og fleksibel
  • Er åpen for å reise og bo i ulike geografiske områder innenfor tilhørende region/enhet, også etter endt program

Kontaktperson:

Maria Christine Aas
HR-rådgiver
MariaChristine.Aas@mesta.no

Søk her

Vis flere stillinger: