Trainee Veidekke Industri 2020

Firma Veidekke Industri
FylkeNordland, Møre og Romsdal, Trøndelag
Søknadsfrist01.03.2020

Vil du være med å sette i stand veinettet i Norge og å få jobbe sammen med landets fremste kompetansemiljø innen asfalt, drift og vedlikehold? Da bør du bli trainee i Veidekke. Vi søker tre kandidater til toårig traineeordning med oppstart høsten 2020. Du er nyutdannet ingeniør med bakgrunn i anleggsteknikk, logistikk eller andre relevante ingeniørfag.

Som trainee i Veidekke får du utvikle deg i en fremtidsrettet bransje som det satses på i Norge. Vi gir deg en god start på karrieren, du får jobbe med en stor variasjon av oppgaver og muligheten til å vokse inn i en lederrolle i et forretningsområde i endring. Vi ønsker at du skal ta steget opp til å bli driftsleder eller arbeidsleder etter endt traineeperiode og etter hvert bli en av våre solide anleggsledere og kontraktsledere.

Profil

For å lykkes som trainee trenger du pågangsmot, for det vil bli en bratt læringskurve. Det vil være mye å sette seg inn i, men du vil også kunne styre mye selv. Å styre sin egen tid krever planlegging og et proaktivt fokus. Det kan godt hende planen endrer seg underveis og da er det viktig å kunne prioritere og tilpasse seg omgivelsene. Derfor er det viktig å være målrettet og å finne løsninger som gir best resultater for Veidekke uten at det går på bekostning av HMS.

Det er viktig at du ser muligheter, både gjennom den teoretiske kunnskapen du tar med deg og i det praktiske arbeidet som skal utføres. Som trainee vil kommunikasjon være verdifullt, for egen utvikling, men også for å bygge opp gode relasjoner både internt i bedriften og ekstern mot våre kunder.

Er du god til å tenke selv og reflektere over hvordan vi gjør ting i dag, vil det kunne gjøre oss bedre i morgen. Innehar du i tillegg stå-på-vilje og ikke er redd for å ta i et tak vil du opparbeide deg den kunnskapen du trenger for å tre inn i en lederrolle. Med egne ansvarsområder og støtte fra de rundt deg kan du ta en snarvei i karrieren, men det krever innsats og mot. Tar du utfordringen?

Vårt traineeprogram

Som trainee vil du ha tilhørighet til forretningsområdene asfalt eller drift og vedlikehold i Veidekke. Vi har et mål om at du skal bli driftsleder eller arbeidsleder etter endt traineeperiode hos oss. For at du skal komme deg dit forventer vi at du tar ansvar for egen læring, med hjelp og støtte fra oss. Vi tilbyr deg faglig variasjon og målrettet opplæring som skal gjøre deg klar til å ta steget inn i rollen etter at traineeperioden din er over. Du skal tross alt inn i en jobb som kan være med på å forme veinettet i Norge, derfor forbereder vi deg godt på nettopp det.

Du vil delta på fire samlinger med alle traineene i Veidekke. Her møter du rundt 80 andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10.000 kr. så du kommer i gang med eierskapet.
  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.
  • Et tydelig mål med traineeperioden
  • Mulighet til å påvirke veien videre for Norges største bygg- og anleggsselskap

I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Kontaktperson

Robert Lien Myrholt

Telefon 934 39 863

Søk her

Vis flere stillinger: