Trainee - innkjøp

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 4,5 mrd. kroner. Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

Firma Veidekke Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist06.06.2019

Kunne du tenke deg å bidra til strategiske og gode økonomiske innkjøp? Da bør du bli vår trainee innenfor innkjøp i Veidekke Anlegg. Vi søker en trainee til vår toårig traineeordning med oppstart høsten 2019. Vi søker deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- og høyskolenivå.

Fremtiden byr på mye spennende, og hos Veidekke er du i fremste rekke når den kommer. Vi gir deg en god start på karrieren, samtidig som du får være med på å forme morgendagens samfunn. Som trainee får du jobbe på spennende prosjekter, og muligheten til en spennende og utfordrende utvikling.

Hos oss vil du blant annet kunne få disse arbeidsoppgavene

 • Operativ planlegging av innkjøp
 • Utarbeide forespørsler og evaluere innkommende tilbud
 • Delta i forhandlinger med leverandører og underentreprenører
 • Utarbeide innstilling basert på best valg av løsning, basert på tekniske og kommersielle kriterier
 • Inngåelse av kontrakt
 • Oppfølging av kontrakter og leveranser sammen med prosjektorganisasjonen
 • Delta på leverandør- og interne prosjektmøter

Profil

Liker du å bli utfordret og er klar for en bratt læringskurve? Vi skaffer, utvikler og gjennomfører prosjekter med mange aktører også utenfor Veidekke. Nært samarbeid og tidlig involvering av kunder, rådgivere, partnere er vår store styrke. For deg betyr dette at du må trives med å jobbe i team. Du tar initiativ og involverer de omkring deg og du snakker godt med kollegaer på alle nivåer.

Du bør være av den nysgjerrige typen. Du lar deg fascinere av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Fremtiden kommer til å gi deg store muligheter hos oss, og da må du gripe dem.

Resultater og kvalitet i alle ledd er viktig for deg. Godt håndverk og faglig integritet er egenskaper vi setter høyt.

Vårt traineeprogram

Som trainee innenfor innkjøp vil du jobbe på eller for et av våre prosjekter i anleggsvirksomheten. Du får utvikle deg i Norges største og ledende kompetansemiljø i byggenæringen, og du vil få tett oppfølging med et overordnet mål om å bli en av våre beste innkjøpere.

Du skal tross alt inn i en jobb som kan være med å forandre verden, derfor forbereder vi deg godt på nettopp det.

Du vil delta på fire samlinger. Her møter du ca 70 andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

I tillegg tilbyr vi

 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.
 • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.
 • Et tydelig mål med traineeperioden
 • Gode kollegaer. I Veidekke heier vi på hverandre og jobber konstant for å utvikle oss selv og de rundt oss.
 • Vi har et mantra om å «ha det gøy på jobben» hos oss. Vi snakker mer om det på jobbintervjuet.

I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Spørsmål om stillingen

Arne Kristian Olsen

Innkjøpssjef

Telefon 902 38 268

Søk stilling

Vis flere stillinger: