Trainee i logistikk

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. 

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

Firma Veidekke Industri
FylkeHele landet
Søknadsfrist26.05.2019

Vil du være med på vår strategiske satsning på logistikk? Da bør du bli trainee i Veidekke! Vi søker kandidater til vår toårige traineeordning med oppstart høsten 2019. Vi ønsker deg som er nyutdannet innen logistikk, syns det høres gøy ut å bidra til å skape flyt i vår asfalttransport, og som ønsker å være med på å forme satsningen vår.

Som trainee i Veidekke får du utvikle deg i en fremtidsrettet bransje det satses på i Norge. Vi gir deg en god start på karrieren, du får jobbe i spennende forretningsområder og muligheten til å skape din egen stilling som logistikkoordinator hos oss.

Profil

Liker du å bli utfordret, er klar for en bratt læringskurve og vil være med å forandre måten vi jobber på? Da er du den vi er ute etter. Veidekke Asfalt er et forretningsområde i Veidekke som trenger tre traineer i et nytt fagområde vi skal bli mye bedre på fremover.

Det ligger et stort potensial i god planlegging og logistikkoptimalisering hos oss i Veidekke. Asfalt er en ferskvare som er avhengig av å holde riktig temperatur når den treffer veien for at kvaliteten ved utlegging skal bli tilfredsstillende. For å få et best mulig sluttprodukt er vi avhengig av effektive prosesser som sikrer jevn flyt i utleggingen med minst mulig avbrudd og stopp. Vi er derfor helt avhengig av at asfalten leveres fra fabrikk til utlegger til avtalt tid med riktig kvalitet og mengde. En asfaltfabrikk kan ha mange lastebiler i sirkulasjon daglig, og totalt har vi 30 fabrikker fra Krikenes i nord, til Sandnes i sør. I tillegg til utgående logistikk har vi også en kompleks inngående logistikk fra flere ulike råvareleverandører og deponier langs hele kysten.

Du vil få en sentral rolle i dette arbeidet, og for å lykkes med oppgaven er det avgjørende at du klarer å møte utfordringer i hverdagen gjennom å lære av andre, både internt og eksternt.

Du har et ønske om å jobbe tett mot anleggene våre gjennom operativ koordinering og planlegging av asfalttransporten vår. Du er profesjonell og redelig i møte med andre medarbeidere og leverandører. Når du snakker om optimal flyt i kjøreruter og planlegging av oppmøtetider, viser du en entusiasme det er vanskelig å ta feil av. Kanskje har du også noen grensesprengende tanker om hvordan asfalttransport burde være i fremtiden?

Morgendagen har nye muligheter og trender, noe du er godt klar over. Nøkkelen til utvikling er endringsvillighet, og dette er du med på å skape gjennom å involvere de som skal bruke løsningene og formidle fordeler, ulemper og retning på en god måte. Du er nysgjerrig og lidenskapelig interessert i fagfeltet og søker alltid de smarte løsningene. Du er lærevillig og har troen på kontinuerlig forbedring.

Vi vil ha deg med på laget. Vi trenger deg som er en stayer, og viser både gjennomføringsevne, iherdighet og tålmodighet.

Det å være trainee er tøft og utfordrende, og du kan bidra til mye for dem rundt deg. Vi stoler på deg!

Vårt traineeprogram

Som trainee vil du ha tilhørighet til forretningsområdet asfalt i Veidekke, med et overordnet mål om å bli logistikkoordinator hos oss. For at du skal komme deg dit, forventer vi at du tar ansvar for egen læring, med solid støtte fra oss som Norges ledende anleggsvirksomhet. Vi tilbyr deg faglig variasjon og målrettet opplæring som skal gjøre deg klar til å ta steget inn i rollen etter traineeperioden din er over. Du skal tross alt inn i en jobb som kan være med på å forme morgensdagens samfunn, derfor forbereder vi deg godt på nettopp det.

Du vil delta på fire samlinger med alle traineene i Veidekke. Her møter du rundt 70 andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

Vi tilbyr

  • konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte i Veidekke ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kr, så du kommer i gang med eierskapet
  • en fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte
  • et tydelig mål med traineeperioden
  • mulighet til å påvirke veien videre for Norges største bygg- og anleggsselskap

I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Kontaktperson:

Robert Lien Myrholt

934 39 863

Søk her

Vis flere stillinger: