Trafikkingeniør

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist12.05.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din faglige interesse i en stilling hvor du vil videreutvikles som en spesialist innen trafikkstyring . For denne rollen trenger du som minimum en relevant bachelorgrad og noe erfaring med konstruksjon i NovaPoint/AutoCad. Er du vår nye Trafikkingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Smart Mobilityavdeling

Som vår nye Trafikkingeniør blir du en del av en avdeling med et svært godt arbeidsmiljø, med faglig sterke kolleger som søker utfordringer og finner løsninger, vil hverandre vel og skaper lønnsomhet sammen. Vi jobber med alle felt innenfor trafikk og mobilitet, i tett samarbeid med kolleger fra andre fagfelt som byutvikling og vegkonstruksjoner. Avdelingen har ca 20 medarbeidere, seks av disse har kontor i Drammen.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Utarbeide skilt- og oppmerkingsplaner. Opplæring vil bli gitt.
  • Prosjektere skilt/oppmerking og signalanlegg i 3D/BIM
  • Andre oppgaver innenfor avdelingens fagfelt, som for eksempel trafikkanalyser.
  • Fagansvar og prosjektledelse (avhengig av erfaring)

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Nyutdannet eller erfaren
  • Ingeniør eller sivilingenør
  • Interesse for trafikkstyring
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig og trives med faglige utfordringer, samtidig som at du evner å samarbeide med kolleger på en god måte.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12. mai 2019.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Kari Ovesen Haugland, tlf 92831608

Søk stilling

Vis flere stillinger: