Trafikk-/transportplanlegger

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.02.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som trafikk- eller transportplanlegger i en stilling hvor du kan bidra til å utvikle Rambøll videre gjennom spennende prosjekt for ulike aktører. For denne rollen trenger du samarbeidsevner, evne til å tenke helhetlig og stor interesse for transport- og trafikkfaglige utfordringer. Er du vår nye Trafikk-/transportplanlegger? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for Areal og samferdsel

Som vår nye Trafikk-/transportplanlegger blir du en del av seksjon Trafikk som i dag har 7 ansatte og ønsker å bli flere. Seksjonen er del av en avdeling på 30 med et veldig godt arbeidsmiljø, god spredning i alder og kjønn og dyktige medarbeidere som er opptatt av å utvikle gode løsninger i samarbeid med kollegaer og kunder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Gjennomføring av små og store flerfaglige prosjekt
  • Sikre god koordinering og bidra til en sikker, rask og målrettet gjennomføring
  • Delta i markeds- og tilbudsarbeid
  • Delta i å utvikle seksjonens fagmiljø

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdanning som sivilingeniør, ingeniør, samfunnsviter
  • Erfaring fra konsulent, forskning, kollektivselskap, utbygger eller offentlig virksomhet
  • Erfaring med for eksempel transportmodellberegninger, trafikktekniske vurderinger, fremkommelighet, samfunnsøkonomiske betraktninger, trafikksikkerhet, kollektivplanlegging,sykkeltilrettelegging eller tilgrensende fagområder
  • Kjennskap til/kunnskap om relevante regelverk, retningslinjer og håndbøker

I denne rollen vil det være en fordel om du også har interesse for oppdragsledelse, kundekontakt og jobbe i større og mindre team i tverrfaglige oppdrag. Vi søker primært etter en person med erfaring, men oppfordrer også nyutdannede med relevant fagbakgrunn og interesse for fagfeltet om å søke.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 18.02.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne seksjonsleder Kristin Kråkenes, tlf +47 979 56 502, kristin.krakenes@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: