Trafikk- og transportplanlegger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo, Drammen eller Tønsberg
Søknadsfrist10.01.2017

Transportplanleggingsmiljøet i Rambøll er i vekst, og vi søker nå etter en person med kompetanse innen ett eller flere fagfelt innenfor trafikkfaget – eksempelvis kollektivtransport, mobilitetsplanlegging, trafikkanalyser og/eller trafikkmodeller. Arbeidssted er Tønsberg, Drammen eller Oslo.

Om stillingen

Som transportplanlegger vil du jobbe med ulike typer prosjekter og utredninger, der inngående kunnskap om trafikk er en sentral fagkompetanse for å kunne levere gode løsninger. Konkret hvilke oppgaver du får avhenger av hvilken kompetanse du har. Vi jobber ofte i tverrfaglig team. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Bistå og gi råd til andre kolleger
  • Bidra til å tilføre relevante oppdrag til Rambøll

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har relevant utdannelse innen trafikkfaget (gjerne sivilingeniør), forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Det er en fordel om du har erfaring, men nyutdannede vil også bli vurdert. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Solid teoretisk kunnskap og faglig integritet innen trafikkfaget
  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide sammen med andre
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Avdelingsleder Trafikk, Kari O Haugland +47 92831608