Tømrer

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

FirmaConsto Midt-Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund, Molde, Surnadal
Søknadsfrist11.06.2021

Consto i Møre og Romsdal søker tømrere

Consto ekspanderer i Møre og Romsdal og er på utkikk etter nye tømrere til våre kontorer i Ålesund, Molde og Surnadal. Consto er en solid aktør i regionen og har flere store byggeprosjekter i sin portefølje. Vi utfører boliger og alle typer næringsbygg.

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev
  • Erfaring fra produksjon på større byggeprosjekter
  • Manglende formell utdannelse kan kompenseres med allsidig erfaring fra yrket
  • Gjerne erfaring som bas, men ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er strukturert og har stå på vilje. Du må kunne jobbe selvstendig så vel som i team. Evne til å ivareta et godt arbeidsmiljø i en hektisk hverdag. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring, initiativ og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et godt faglig og utviklende miljø. Hos oss får du en morsom og spennende hverdag med ryddige arbeidsforhold. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Jomar Grøtan

Daglig leder

90682991

Anders Magne Flemmen

Prosjektsjef - Ålesund

45869200

Bjørnar Gundersen

Prosjektsjef - Molde

97955850

Anders Grimsmo

Avdelingsleder - Surnadal

47667621

Søk stilling