Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgiveravdeling. Foto: BNL

To nye advokater til BNL

Advokatene Eirik Utstumo og Thorkil H. Aschehoug er ansatt i BNLs arbeidsgiveravdeling. De hadde sine første arbeidsdager i BNL onsdag.

– Vi er svært fornøyd med å få Eirik og Torkil med på laget, og ser frem til å trekke veksler på deres kompetanse og erfaring i vårt daglige virke på avdelingen, sier Siri Bergh, direktør for arbeidsgiverpolitikk og HMS i BNL.

Eirik Utstumo skal jobbe som advokat og forhandler. Han har bred arbeidsrettslig erfaring, både fra advokatfirma, organisasjon og statlig sektor. Han kommer fra en stilling som seniorrådgiver i Arbeidsgiverpolitisk avdeling i Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Her har han arbeidet innenfor hele det statlige området når det gjelder arbeidsrettslige problemstillinger og forhandlinger. Han har i tillegg blant annet jobbet som advokat med arbeidsrett som spesialfelt i Advokatfirmaet Storeng, Beck og Due Lund, samt for Advokatfirmaet Salomon Johansen.

Thorkil H. Aschehoug er også ansatt som advokat i BNLs arbeidsgiveravdeling. Han vil også få ansvar for BNLs HMS-område, i tillegg til å arbeide med arbeidsrettslige problemstillinger, herunder forhandlinger. Aschehoug kommer fra en stilling som senioradvokat i Advokatfirmaet Grettes arbeidslivsavdeling. Han har også tidligere arbeidet i Arbeidstilsynet og har erfaring som organisasjonsadvokat.