Kjell Anders Fosshaug, Nettpartner (til venstre) og Magnus Wessel-Aas, NRC Group Norge. Foto: NRC Group
Kjell Anders Fosshaug, Nettpartner (til venstre) og Magnus Wessel-Aas, NRC Group Norge. Foto: NRC Group

Tildeler Nettpartner Bane kontrakt på over 100 millioner

NRC Group Norge har signert en avtale med Nettpartner Bane på flere leveranser når det gjelder organisering, ledelse og gjennomføring av ulike aktiviteter på strekningen Nykirke-Barkåker. Verdien på kontrakten er på over 100 millioner kroner.

NRC Group Norge ble tildelt totalentreprisen for Nykirke-Barkåker (UNB10) i 2019, en kontrakt på nesten 800 millioner kroner. Nå har de signert en avtale med Nettpartner Bane.

– Vi er veldig glade for tilliten NRC Group har vist oss gjennom tildelingen. Nettpartner Bane skal bygge et komplett KL- og AT-anlegg, og bidra med både innkjøp, prosjektgjennomføring, testing og dokumentasjon av kontaktledningsanlegg og jording. Nå gleder oss til å ta ordentlig fatt på arbeidet, sier divisjonsdirektør i Nettpartner Bane Kjell Anders Fosshaug, i en pressemelding.

– Denne utbyggingen vil utgjøre en stor forskjell for reisende. En mer moderne jernbane vil ikke bare gi en mer effektiv reisevei, men også en mer bærekraftig transport som gir ytterligere reduksjon av utslipp i samfunnet rundt oss. Vi har nå signert en større kontrakt med Nettpartner Bane i dette prosjektet, som er en solid partner og har lang erfaring i markedet, sier Magnus Wessel-Aas, prosjektleder, NRC Group Norge.

Samarbeidet starter opp i løpet av andre halvår i 2022 og er planlagt ferdig i 2025.