Tilbudsleder Region Øst

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist19.08.2018

Rambøll søker Tilbudsleder som er motivert for en spennende og stor utfordring!

Rambøll søker en tilbudsleder (Tender Manager) til vårt kontor i Drammen som består av ca.170 medarbeidere og holder til i Erik Børresens allé 7 i Drammen. (En tilknytning til Tønsberg, Skien, Fredrikstad eller Lillehammer kan også vurderes.)

Vi søker en person med bransjekunnskap og relevant erfaring innen prosess, juridiske og praktiske aspekter ved salg– og tilbudsarbeid. Som tilbudsleder vil du få ansvar for de største tilbudene, samt være en ressurs innenfor den samlede tilbudsporteføljen og salgsutviklingen i hele selskapet. I tillegg vil markedskontakt og kundeoppfølging være en vesentlig del av oppgaven.

Tilbudsleder Region Øst

Om stillingen

Tilbudsleder vil primært jobbe i Østlandet men utenom Oslo markedet, men vil også samarbeide tett med Rambølls øvrige markedsorganisasjon nasjonalt og internasjonalt, juridiske ressurser og fagspesialister. Vedkommende vil ha hovedansvar for hele prosessen fra det besluttes å utarbeide tilbud til kontrakt er tildelt og prosessen evaluert. I dette ligger også ansvaret for å lede, koordinere og utvikle tilbudsarbeidet og –prosesser i selskapet.

Rollen forutsetter en stor grad av selvstendighet og sosiale ferdigheter for å lede ressurser på tvers av selskapet i spesifikke tilbudsprosesser.

Tilbudsleder rapporterer til Markedssjef for region øst og blir en del av vår nyopprettede enhet for Salg - og Forretningsutvikling. Enheten er nasjonal og du får kollegaer i hele landet.

Tilbudslederen vi søker skal jobbe mot et overordnet mål; å bringe det beste av Rambøll ut til våre kunder gjennom å vinne flere store oppdrag! Er du klar til å ta utfordringen?

Hovedoppgaver vil være

  • Hovedansvar for hele prosessen, fra det besluttes å utarbeide et tilbud til kontraktstildeling og evaluering av tilbudsprosessen
  • Lede tilbudsteam, møter og fremdrift i tilbudsprosesser
  • Arbeide aktivt med etablering og opplæring av profesjonelle tilbudsteam
  • Videreutvikle tilbudsarbeidet / - prosessen og sørge for opplæring av organisasjonen
  • Styre- og delta aktivt i markedsarbeid lokalt
  • Være oppdatert på Rambølls strategier, tjenester og ressurser

Hvem vi søker

Vår nye tilbudsleder har høyere utdannelse i økonomi eller ingeniørfag med erfaring fra salg eller tilbudsarbeid. Du har god bransjekunnskap innen bygg/ arkitektur/ arealplanlegging/ byutvikling samt god kjennskap til regelverket om offentlige anskaffelser, kontraktstandarder og entrepriseformer for nevnte bransjer.

Du motiveres av utfordringer, er ansvarsbevisst og evner å fokusere på kundens behov og mål.

Vi søker deg med personlige egenskaper som

  • Initiativrik, strukturert, kvalitetsbevisst og etterrettelig
  • Strategisk; har helhetsperspektiv og kan formidle innholdet i Rambølls rolle som samfunnsrådgiver til kunden
  • Svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner på norsk og engelsk
  • Involverende og evne til å lede mot et felles mål

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med Markedssjef Jon Rødsætre på 954 94 412 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferieavvikling vil tilbakemelding på søknader komme i august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: