Heidi Nakken går til Multiconsult. Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Heidi Nakken går til Multiconsult. Foto: Anne Marthe Vestre Berge

Tidligere statssekretær skal lede ny Multiconsult-satsing

Multiconsult ønsker å satse sterkere i Møre og Romsdal, og oppretter en ny avdeling som omfatter kontorene i Ålesund og Molde. Til å lede avdelingen har selskapet ansatt Heidi Nakken.

– Jeg er veldig glad for å ha fått Heidi med på laget. Med hennes brede erfaring og personlige egenskaper er hun et godt tilskudd til vårt team, sier Merete Kvidal, regiondirektør for Multiconsult i Midt, i en pressemelding.

Heidi Nakken kommer fra stillingen som leder for bærekraft og samfunnskontakt i ÅKP i Ålesund. Her har hun vært ansvarlig for prosjekt- og prosessledelse innenfor den grønne omstillingen, samt utvikling og kursing innen bærekraftrapportering i regionen.

I 2020 og 2021 var Nakken statssekretær i Kommunal- og moderniseringsdepartementet med politisk ansvar for Plan- og bygningsloven og ledelse av Arbeidsgiverpolitisk avdeling.

– Med to perioder i Fylkestinget og Samferdselsutvalget og ti år som daglig leder for Høyre i Møre og Romsdal, har Heidi bred erfaring innen politikken også regionalt, skriver selskapet.

– Å bygge og utvikle denne regionen har vært min drivkraft gjennom mitt politiske arbeid. Nå skal jeg over i en annen rolle, med samme mål. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med mange fantastisk dyktige fagfolk, og bokstavelig talt være med på denne utviklingen prosjekt for prosjekt. Jeg jobbet tett på hele bredden i bygg- og anleggsnæringen i min tid i departementet, og ser frem til å ha en jobb av den typen som har gul jakke og egen hjelm hengende på kontoret, sier Heidi Nakken.

Nakken starter i stillingen 1. mai.