Thermods administrerende direktør Torbjörn Johansson. Foto: Thermod
Thermods administrerende direktør Torbjörn Johansson. Foto: Thermod

Thermod etablerer seg i Norge

Den svenske dørspesialisten Thermod etablerer seg med eget datterselskap i Oslo.

Det skriver Thermod i en pressemelding torsdag.

Den svenske dørprodusenten Thermod produserer glassfiberdører for miljøer med ekstreme krav til holdbarhet og hygiene. Selskapets hovedkontor er i Klässbol i Värmland mens produksjonen i hovedsak foregår i polske Poznan. Dørene markedsføres i hele Skandinavia, samt i Polen, England, Nederland og Baltikum, heter det i meldingen.

I Norge har Thermods sortiment hovedsakelig blitt solgt til næringsmiddel- og helsesektoren. Nå etablerer de seg med eget norsk datterselskap.

– Tankene rundt en etablering i Norge har eksistert lenge, men nå i sommer realiserer vi planene, sier Thermods administrerende direktør Torbjörn Johansson i meldingen.

Foto: Thermod
Foto: Thermod

– Selv om vårt hovedkontor i Klässbol ikke er mer enn 60 kilometer fra den norske grensen og vi kulturelt nesten føler oss som norske, så er det fortsatt en grense mellom oss. Med eget kontor i Oslo mener vi at vi kommer nærmere begivenhetens sentrum og at det blir enklere å bli kjent med våre norske kunder, legger han til.

Datterselskapet er etablert med kontoradresse i Oslo, og i oktober vil de også delta på Bygg Reis Deg.

– Messen kommer på riktig tidspunkt for oss. Vi håper og tror på en positiv utvikling i koronasituasjonen og at den lange og tøffe isoleringen mellom leverandører og kunder medfører økt interesse for en fysisk møteplass når restriksjonene oppheves. Vi ser frem til å møtes, sier Torbjörn Johansson i pressemeldingen.