Lasse Hågensen (t.v) har måttet trekke seg som daglig leder i Råde Graveservice av helsemessige årsaker. Terje Andersen er tilbake i rollen som administrerende direktør og daglig leder i selskapet.
Lasse Hågensen (t.v) har måttet trekke seg som daglig leder i Råde Graveservice av helsemessige årsaker. Terje Andersen er tilbake i rollen som administrerende direktør og daglig leder i selskapet.Foto: Odd Borgestrand

Terje Andersen tilbake som leder i Råde Graveservice

Lasse Hågensen slutter i Råde Graveservice AS. Terje Andersen er tilbake i rollen som daglig leder.

Lasse Hågensen har måttet trekke seg som daglig leder i Råde Graveservice AS av helsemessige årsaker. Det informerte Hågensen styret om i begynnelsen av februar.

– Det var trist at Lasse måtte slutte etter så kort tid,Men helse trumfer alle andre hensyn, og jeg har all mulig forståelse for Lasses avgjørelse, sier Terje Andersen i en pressemelding.

Han er nå tilbake i rollen som administrerende direktør og daglig leder i selskapet. Det er en rolle han kjenner godt. Andersen har selv sittet i lederstolen i nesten 40 år.

Lasse Hågensen tiltrådte som daglig leder i Råde Graveservice august 2021.

Terje Andersen understreker at det ikke er noen dramatikk i lederskiftet. Det blir ikke satt i gang rekruttering av noen ny ekstern til rollen som daglig leder, står det i meldingen.

– Nå skal vi la det bero en stund framover. Vi har mye bra folk i egne rekker, vi tilpasser organisasjonen til endringen og ser an utviklingen framover. Vi er et entreprenørselskap med lang erfaring i å finne gode løsninger på utfordringer. Det gjør vi også nå, sier Andersen.

Råde Graveservice har 95 ansatte og ifølge selskapet en god ordrereserve. Pukkverksdriften i Onsøy er en viktig del av virksomheten, i tillegg til flere store prosjekter med grunnarbeid i eiendomsutvikling, skriver Råde Graveservice i meldingen.