Telekommunikasjonsmontør

Bravida er Nordens ledende leverandør av service- og installasjonstjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan vi ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

Vi kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Totalt har Bravida over 11 000 medarbeidere, i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I Norge har Bravida over 60 avdelinger og over 3000 ansatte. Vår ambisjon er å være en fremtidsrettet bedrift som leder an og bidrar til å videreutvikle bransjen. Les mer om oss på våre hjemmesider www.bravida.no.

Firma Bravida
FylkeVestland
Søknadsfristsnarest

Bravida har økende aktivitet innen telekom og søker nå flere telekommunikasjonsmontører. Vi utfører nyinstallasjon og vedlikehold av de fleste telekommunikasjonssystemer, og søker deg som brenner for telekom og som vil være med å på videreutviklingen innen dette spennende fagfeltet.

Telekommunikasjon er en egen enhet i avdeling Bravida Bergen Elektro Service. Elektro Service i Bergen har ca. 100 medarbeidere innen fagene elektro, automasjon og telekommunikasjon. Våre montører utfører selvstendige oppdrag hos kundene våre med strukturert kabel (kobber), fiber, trådløse nettverk/wifi utbygginger og montasje og igangsetting av avanserte systemer innen parkering, kamera, AV-utstyr og nettverk. I tillegg til egne oppdrag innen service støtter vi også våre avdelinger innen Elektro Prosjekt og Brann/Sikkerhet innenfor faget telekommunikasjon.

Bravida er et stort og solid selskap med hoveddel av kundene innen offentlige- og næringsbygg. Vår visjon er å bli best i Norden på bærekraftig service og installasjon av funksjoner som gir bygninger liv. Vi skal være kundens førstevalg og bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Litt om våre forventninger:

Som telekommunikasjonsmontør i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen innebærer både kundekontakt og teknisk utførelse/leveranse, i samarbeid med serviceleder.

Dine arbeidsoppgaver kan blant annet bli:

 • Små og store serviceoppdrag for bedriftsmarkedet og offentlige kunder.
 • Både nyinstallasjoner og utvidelse/ombygging av eksisterende anlegg
 • Montasje, idriftsettelse og drift/vedlikehold
 • Feilsøking kobber-, fiber- og trådløst nett
 • Dokumentasjon av oppdragene
 • Kommunikasjon med kunder og serviceledere

Kvalifikasjoner for stillingen er:

 • Fagbrev som telekommunikasjonsmontør eller svakstrømsmontør
 • Elektriker/gr. L med erfaring innen telekommunikasjon vil vurderes til stillingen
 • Førerkort klasse B
 • Plettfri vandel
 • God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne

Videre ønsker vi deg som:

.. er pålitelig. I Bravida gjør vi jobben ordentlig. Da er det viktig å holde det man lover.

.. er en lagspiller. I Bravida jobber vi gjerne i team. En lagspiller for oss betyr at du involverer de rundt seg, og gjerne deler kunnskap og erfaringer med andre.

.. er selvstendig og strukturert. I Bravida kan jobbhverdagen til tider være hektisk. Da er det viktig at du kan jobbe systematisk og at du kan være fleksibel når det trengs.

.. er lærevillig. I Bravida er det medarbeidernes kunnskap og driv som gjør oss til et vinnende lag. Vår drivkraft til å hele tiden bli bedre gjennomsyrer arbeidet vårt hver dag, og vi jobber for å alltid bli bedre på det vi gjør. Vi forventer derfor at du ønsker å bidra til egen utvikling.

Derfor skal du jobbe hos oss:

Bravida er en stor arbeidsgiver - faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider. Her er du av en gjengen!

 • En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer
 • Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser
 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen
 • Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø.
 • Du får stor tillit, og frihet til å styre din egen arbeidsdag.

Interessert?

Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er fortløpende. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.

Kontaktpersoner:

Tore Lillefosse

Montasjeleder

+ 47 922 03 392

tore.lillefosse@bravida.no

Gisle Kvamme

Avdelingssjef

+47 91313483

gisle.kvamme@bravida.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: