Teknisk selger - direkte og prosjekter

Sika Norge AS er en del av Sika AG, som er et verdensomspennende konsern innen kjemiske produkter til byggebransjen. Selskapet er markedsledende innen tetting, liming, støydemping, forsterkning og beskyttelse av bærende konstruksjoner til bygg og industri. Sika har sitt hovedkontor i Baar i Sveits og er representert med 19.500 ansatte i over 90 land. Det norske kontoret har 60 ansatte og ligger på Lahaugmoen industriområde, nord for Oslo.

Firma Sika Norge
FylkeHordaland, Rogaland
StedBergen / Vestlandet, Rogaland
Søknadsfristsnarest

Sika, Casco, Schönox og Sarnafil er velkjente varemerker i selskapet Sika Norge AS, og leverer et bredt sortiment av markedsledende produkter.

Til vårt salgsapparat søker vi en engasjert og ambisiøs teknisk selger - direktesalg og prosjekter for Vestland og Rogaland. Hos oss får du en spennende stilling i et internasjonalt konsern, og du får arbeide med utfordrende og selvstendige oppgaver for å bidra til at vi når fram til nye og eksisterende kunder med våre produkter og løsninger. Du får store muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom ditt samarbeid med kollegaer i inn- og utland. Sika tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger, firmabil mm.

Som teknisk selger får du resultatansvar for egen kundeportefølje i henhold til budsjett. Du vil være kundenes kontaktperson i distriktet for våre produkter rettet mot direktesalg og prosjekter. Du vil samarbeide tett med vårt øvrige salgsapparat i regionen og ha støtte fra våre ulike produktspesialister i arbeidet.

Vi søker en nøyaktig, strukturert og selvgående medarbeider med stor gjennomføringsevne og et brennende ønske om å lykkes. Du bør ha generell bygg- eller anleggsteknisk utdanning - og/eller utdanning og praktisk erfaring med tilsvarende produkter fra brukersiden av bygg- og anleggsbransjen. Lyst og evne til å skape resultater, samt god forretningsmessig forståelse er viktige egenskaper for å lykkes.

ARBEIDSOMRÅDER:

 • utarbeide, gjennomføre og følge opp budsjett og handlingsplan for kundene i distrikt Vestland og Rogaland
 • planlegge, tilrettelegge og gjennomføre kundebesøk og prosjektmøter med presentasjon og innsalg av nyheter, demonstrasjoner, opplæring, kurs og arrangementer for kunder i distriktet i inn- og utland
 • følge opp forespørsler og anbud
 • arrangere og delta på messer og kundesamlinger

VI SØKER DEG SOM:

 • har generell bakgrunn innen bygg- eller anleggsfaget, gjerne med svennebrev og dokumentert salgserfaring
 • har driv, handlekraft og pågangsmot, og ser muligheter heller enn begrensinger
 • er pålitelig, etterrettelig, arbeider effektivt, ryddig og strukturert, og skaper tillit hos kunder og samarbeidspartnere
 • har bosted sentralt i Bergensområdet, hvor du skal tilbringe mesteparten av tiden
 • kommuniserer sikkert og tydelig på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • er fortrolig med PC/CRM som arbeidsverktøy, og forstår betydningen av god og nøyaktig rapportering
 • har førerkort klasse B

Hjemmesider: www.sika.no - www.schonox.no - www.casco.no - www.sarnafil.no

Søknader behandles fortløpende.

Ved spørsmål, kontakt vår rådgiver i Impact:

Stig Solberg
DNV GL Sertifisert Senior Rekrutteringskonsulent
ss@impact.no
+47 91635552

IMPACT er et fullverdig HR-konsulenthus med spesialisering innen rekruttering, omstilling, outplacement og utvikling. Vi har et bredt kompetansemiljø og bistår kunder i et vidt spekter av bransjer. Vi er opptatt av å levere løsninger som er tilpasset våre oppdragsgiveres behov, og alltid med respekt for mennesker og verdier.

Impact er en del av Arenakonsernet. Konsernet har i tillegg datterselskapene Arbeidslivsressurs og Arena Personal, både i Norge og Sverige.

Søk stilling

Vis flere stillinger: