Teknisk prosjektleder

Andenæs Eiendom er familieeid eiendomsselskap med langsiktig perspektiv. Vi har spesielt fokus på stedsutvikling i Sandvika, og er sentrale i pågående transformasjon av Sandvika Sentrum. Andenæs Eiendom skal bygge ca. 110 000 m2 i Sandvika Sentrum med boliger, kontorer og attraktivt gateplan med spisesteder og spesialbutikker. Vi skal bygge Sandvika til et sentrum for innovasjon, bærekraft og det gode liv. Vår prosjektledelse utføres av VIKOS Prosjekt.

FirmaVikos Prosjekt / Andenæs Eiendom
FylkeViken
StedSandvika
Søknadsfristsnarest

Teknisk prosjektleder til store eiendomsprosjekter i Sandvika sentrum

Komplekse nærings- og boligbygg

Andenæs Eiendom eier store og sentrale eiendommer i Sandvika-området. Nå utvikles og bygges Nye Sandvika sentrum. Reguleringsplan er godkjent og vi er i gang med byggingen. Første fase er Helgerudkvartalet, som er en totalentreprise bestående av ca. 56 000 m2 næring og bolig.

Vår nye tekniske prosjektleder vil få ansvaret for å sikre at våre krav til tekniske løsninger oppfylles i gjennomføringen av prosjektene. Du skal også bidra i planlegging i tidlig fase av nye prosjekter og være bindeledd mellom utbygging og teknisk drift av våre eiendommer. Vi fokuserer på definerte krav til funksjonalitet fra leietagere/kunder og på egne krav til kvalitet, økonomi og fremdrift. For å lykkes med prosjektene stilles det store krav til samarbeid og koordinering med mange eksterne og interne relasjoner.

Teknisk prosjektleder må ha bred faglig teknisk kunnskap, samt erfaring fra store komplekse prosjekter, for å sikre en vellykket prosjektgjennomføring. Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende, gjerne innen fagområdene VVS/energi/miljø, og du har solid erfaring fra teknisk prosjektledelse hos entreprenør og/eller byggherre. Det er viktig at du kan etablere gode og langsiktige relasjoner, samtidig som du er utadvendt, uredd og fleksibel. Du er kreativ, og evner å sluttføre påbegynte oppgaver.

Andenæs Eiendom er opptatt av et godt arbeidsmiljø, og vi forventer at alle bidrar til dette i en ellers hektisk arbeidsdag. Du liker å arbeide i team, og du ser på samarbeid, både internt og eksternt, som viktig for at vi sammen skal kunne skape gode resultater.

Vi kan tilby en sentral rolle i store og komplekse prosjekter og eiendommer, korte beslutningsveier og en seriøs og langsiktig arbeidsgiver. Andenæs Eiendoms byggherreorganisasjon er organisert i Vikos Prosjekt AS.

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Johnny Aastad i Compass Human Resources AS på telefon 909 80 198 eller Martine B. Haugen på 413 39 270.

Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen på denne siden

I henhold til GDPR ber vi deg ikke sende personopplysninger direkte til kontaktpersonene. Dersom du setter deg som Kun søker, vil du slettes fra vår database når prosjektet er avsluttet.

Vis flere stillinger: