tegn_3 styrker sitt landskapsteam og søker nå senior landskapsarkitekter

tegn_3 er en selvstendig merkevare under forretningsområdet Architecture & Design i ÅF-konsernet. Her er arkitektvirksomheter, lysdesignere og spesialister innenfor akustikk, sammen om oppgaver i hele verden. Ambisjonene er høye og vi er i dag ca. 400 medarbeidere representert på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Sveits og nylig har vi åpnet et designkontor i London.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019


tegn_3 jakter på erfarne landskapsarkitekter

Landskapsteamet er en dyktig, ambisiøs og ung gruppe i en spennende utviklingsfase. Vi har stor pågang av forespørsler med utfordrende og varierte oppdrag. Nå søker vi en eller flere som kan styrke gruppen ytterligere med erfaring og kunnskap.

Vil du utvikle landskapsgruppen sammen med oss? I tegn_3 vil du få muligheten til å jobbe i et tverrfaglig miljø. Du vil bli involvert i et bredt spekter av tema og prosjektfaser. Du er opptatt av kunnskapsdeling og vil få en tydelig rolle i vårt team. Du ser muligheter og er initiativtaker i videreutviklingen av vårt fagmiljø. Er du relasjonsbygger som trives med å ta ansvar kan vi tilby en spennende arbeidsplass med hyggelige kollegaer.
Du bør ha en mastergrad eller tilsvarende og minimum 5 års erfaring som prosjekterende landskapsarkitekt. Du har erfaring med ulike roller og kompleksitet i prosjekter og har bred erfaring med prosjektering i Autocad og Civil 3D. Om du har erfaring med prosjektering i Revit er det en fordel.

I tegn_3 jobber vi i alle faser innenfor fagområdene arkitektur, landskap, plan, urbanisme, interiør og utvikling og analyse. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i ÅF. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Kjersti Erlandsen Tofte i tegn_3 Oslo på telefon 95 22 61 70.

Søk stilling

Vis flere stillinger: