Technical Sales Manager

I BASF skaper vi kjemi for en bærekraftig framtid. Vi kombinerer økonomisk suksess med miljøbeskyttelse og sosialt ansvar. De rundt 115.000 ansatte hos BASF Group jobber med å bidra til suksess for våre kunder i nesten alle sektorer og i nesten alle land i verden. Vår portefølje består av fem segmenter: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions, Agricultural Solutions og Oil & Gas.

BASF Construction Chemicals leverer tilsetningsstoffer til betong, og produkter til tunnelsikring og underjordsbygging. I Norge har vi produksjon, salg, kundeservice og distribusjon av produkter til segmentene Ready-mix, Precast og UGC (Underground Constructions). Salgsorganisasjonen vår jobber nasjonalt, og vi har en fabrikk i Nord-Odal kommune.

Firma BASF
FylkeOslo, Flere fylker, Hedmark
StedSagstua, Lysaker evt etter avtale
Søknadsfristsnarest

Har du erfaring fra tunnel og er klar for ny salgsjobb?

Ser du lyset i enden av tunnelen? Er du en utpreget relasjonsbygger i salgsprosessen? Da er kanskje dette jobben for deg. Som Technical Sales Manager vil du ha sentral rolle i innsalgsfasen og oppstarten av ulike tunnel- og byggeprosjekter, og i relasjonsbyggingen til våre største kunder. Rollen innebærer et stort ansvar både geografisk og omsetningsmessig.

Vi tilbyr en jobb hvor du får ansvar og stor påvirkning på forretningsområdets utvikling og vekst. BASF er et stort, internasjonalt selskap med mange muligheter for personlig utvikling. Du vil jobbe sammen med kompetente og ambisiøse kolleger som motiverer hverandre og har felles mål om å lykkes. Dersom du bor i Oslo-/Østlandsområdet vil det være naturlig med kontorplass på Sagstua eller Lysaker, eventuelt i kombinasjon med hjemmekontor.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Være oppdatert på nye aktuelle prosjekter
  • Håndtere prosjektforespørsler, kalkyler, beregninger og tilbudsskriving
  • Tett oppfølging av prosjektene i oppstartsfasen og underveis i prosjektet
  • Oppfølging av bestående og nye kunder
  • Definere mål og handlingsplaner sammen med salgssjef og det øvrige teamet
  • Presentere løsninger og produkter for bestående og nye kunder
  • Produktopplæring og trening av kunder

For å lykkes i stillingen bør du forstå arbeidshverdagen i et tunnelprosjekt og hvilke utfordringer de står overfor – kanskje har du selv jobbet som riggoperatør, anleggsleder, bas eller formann. Siden produktene våre er tilsetninger til betong, er kunnskap om betong også fordelaktig. Salgsarbeidet er prosjektorientert og du vil være en aktiv bidragsyter i oppstarten av prosjektene og gjennom oppfølging og kundestøtte i prosjektgjennomføringen.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor BASF, om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: