Teamleder Vind

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist19.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring fra vindkraftbransjen i en stilling hvor du sammen med kompetente kollegaer videreutvikler vårt vindteam i Norge. For denne rollen trenger du en ingeniør-utdannelse og lang erfaring med vindkraft og prosjektledelse innen norsk, landbasert vindkraftindustri. Er du vår nye Teamleder Vind? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår avdeling for vind

Som vår nye Teamleder Vind blir du en del av vår vindkraftinnsats i det nordiske miljø på onshore vind, med spesielt fokus på Norge. I Norge har vi en økende mengde vindkraftoppdrag, der Rambøll som den ledende vindkraftkonsulenten, vil spille en nøkkelrolle i utviklingen fremover. Du vil lede og vare en del av et kompakt team av elkraftingeniører med ulik fagekspertise innen vindkraft i Norge. Du vil få et nært samarbeid med kolleger fra hele vårt onshore vindteam i Norden og Tyskland. Samtidig støttes du av kompetansen og erfaringen fra rundt 500 kolleger som jobber med vindkraft globalt. Vi kan love deg et godt arbeidsmiljø hvor humoristiske innslag i hverdagen blir satt pris på, med kolleger med faglige ambisjoner og med mange spennende og varierte prosjekter. I Norge har vi hatt en langsiktig satsning på vind, og gjennom de ti siste årene har vi jobbet med ett stort antall både norske og internasjonale vindkraftprosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

 • Lede det norske vindteamet
 • Teknisk prosjektledelse i nært samarbeid med kolleger både nasjonalt og internasjonalt.
 • Koordinere tverrfaglige vindkraftprosjekter med energikonsulenter og eksperter i hele Rambøll.
 • Identifisere potensielle prosjekter innen deres kompetanseområde og skape forståelse for kundenes behov.
 • Lede arbeidet innen ditt kompetanseområde og delta i og utvikle tjenester knyttet til det.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Minimum 5 års erfaring fra norske vindprosjekter
 • Teknisk prosjektledelse innen vindkraft
 • Erfaring som Owner’s Engineer i vindprosjekter
 • Lede Teknisk Due Diligence av vindparker
 • Erfaring fra site-oppfølging med vindparker eller høyspentanlegg
 • Erfaring med personalledelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er en kvalifisert problemløser og har erfaring fra internasjonale prosjekter. Vi vektlegger om du er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordringer.

Velkommen til vår Energidivisjon

Rambøll er i front på det grønne skiftet, og tilbyr en helhetlig og bærekraftig tilnærming til energiløsninger. Vi dekker hele teknologispekteret og alle deler av verdikjeden, fra produksjon og overføring til distribusjon. Med 1800 eksperter i 14 land planlegger, prosjekterer og implementerer vi energiløsninger over hele verden.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 19.01.2020.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne Rickard Klinkert, Leder for onshore vind i Norden, (+46) 73 782 66 19 eller Linn Helland, Country Market Director, 452 96963.

Søk stilling

Vis flere stillinger: