Teamleder VA Tønsberg

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

Firma Rambøll
FylkeVestfold
Søknadsfrist28.10.2018

Rambølls avdeling Vann i Arendal, Skien og Tønsberg er i eksplosiv vekst. Vi søker teamleder til vårt kontor i Tønsberg. Våre serviceområder omfatter rådgivning i alle prosjektfaser, fra overordnet planlegging, detaljering og til oppfølging i byggefase og driftsfase. Våre medarbeidere har stor mulighet for variasjon i sine arbeidsoppgaver samtidig som det gis mulighet for spissing av egen kompetanse. Sammen med gode kollegaer fra Bygg og Transport, tar vi på oss utfordrende prosjekter der alle deler av vannfaget involveres.

Om stillingen

Som Teamleder Vann Tønsberg, vil du inngå i ledergruppen for Rambølls avdeling Vann i Arendal, Skien og Tønsberg. Ledergruppen skal sammen utvikle både medarbeidere, serviceområder og markedsområdet. Selvstendig arbeid som VA-planlegger, og prosjektleder er en viktig del av stillingen, hvilket sikrer nærhet til fag og prosjekt i kombinasjon med administrasjon. Du vil få muligheter til å samarbeide med kollegaer nasjonalt og internasjonalt. Du vil rapportere direkte til avdelingsleder.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Utvikle medarbeidere på din lokasjon og bidra til et engasjerende og trivelig arbeidsmiljø. Vi ønsker å bidra til at alle medarbeidere har gode relasjoner seg imellom og danner gode team.
 • Ressursutjevning - Samarbeid og koordinering både internt og med våre søsteravdelinger i Vann så vel i Norge og internasjonalt
 • Salg og forretningsutvikling – oppfølging av kunder, overvåking av markedet, tilbudsarbeid, samt utvikling av nye tjenester innenfor VA-infrastruktur.
 • Oppdragsledelse og rådgivning i egne oppdrag
 • Vurdere kompetanseutvikling og rekrutteringsbehov i eget team, faglig veiledning av nye medarbeidere

Hvem vi søker

Vi søker etter deg som er ambisiøs og som har noen års erfaring innen VA-infrastruktur, og som nå ønsker å gå over i en lederrolle. Du har kompetanse til selvstendig faglig arbeid og prosjektledelse, men du ønsker deg utfordringer innenfor administrativ ledelse.

For denne stillingen er vi på jakt etter personer som har:

 • Minst 5 års erfaring innen VA-faget og utdannelse som master eller bachelor.
 • Erfaring med selvstendig VA-rådgivning med interesse og talent for administrativ ledelse
 • Lokale kunderelasjoner
 • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint og evt modelleringsprogrammer (Mike urban mm.).
 • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk og engelsk.
 • Samarbeidsevne til ressursfordeling lokalt, nasjonalt og globalt

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Vi vil vurdere søkere fortløpende i søknadsperioden.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:
Atle Gulbrandsen mob: +47 93077833 mail: atle.gulbrandsen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: