Tåsen skole gjenåpnet

Med norske flagg, korpsmusikk og drillpiker var det 17. mai-stemning under den offisielle åpningen av Tåsen skole onsdag. (Se bildekarusell)

Ordfører Fabian Stang hadde det ærefulle oppdraget som snorklipper i godt selskap med skolens elevrådsrepresentanter, og kunne endelig bekrefte at skolen herved var gjenåpnet.

Rektor Jon Myrland innledet med å ønske alle velkommen og korpset spilte mens ordfører Fabian Stang gjorde seg klar til å klippe snoren sammen med elever fra elevrådet:

– Dette er dagen vi alle har ventet på, sa ordfører Fabian Stang og gratulerte alle med dagen. Snoren ble klippet og elevene veivet med norske flagg samtidig som korpset spilte ”Tåsen sangen” og elever og lærere hadde ”musikk midt i magen”.

Stemningen var bare god på Tåsen skole i går. Elevene var fulle av begeistring og fremførte den ene forrykende forestillingen etter den andre.

– Det er spesielt hyggelig å være her i dag, innleder adm. direktør i Undervisningsbygg Rigmor Hansen i sin tale. Dette er et prosjekt som har tatt lang tid, men med en svært profesjonell prosjektledelse og eksemplariske elever og lærere under byggeperioden har Tåsen skole blitt en fantastisk flott skole. Det gamle og det nye henger godt sammen, så på denne skolen kan vi med rette si at er et skolebygg å være stolt av.

Ass. dir. Kjell Richard Andersen i Utdanningsetaten fortsettet med å skryte av den fine skolen og takket for et godt samarbeid med alle som hadde medvirket i prosjektet.

– Det er veldig hyggelig med en ny åpning av en gammel og tradisjonsrik skole, avsluttet han.

Etter en lang byggeperiode og skole i drift kunne Tåsen skole endelig erklæres som helt ferdig – både inne og ute. Den tradisjonsrike og ikke minst ærverdige bygningen fremstår i dag som et nytt og moderne skolebygg. Det gamle skolebygget er tatt vare på til fingerspissene og tar seg godt ut sammen med det helt moderne tilbygget.