Tårnkranfører Haugesund

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist16.12.2018

Veidekke Haugesund har fått flere store oppdrag, deriblant Haugesund Sykehus. Vi trenger derfor en dyktig, lokal tårnkranfører som er positiv og engasjert. Arbeidstid er i utgangspunktet vanlig dagtid, eventuelt fire dagers uke.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver består av krankjøring, og eventuelt andre oppgaver innen bygningsarbeid.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker at du har minimum G2 - Tårnkranførerbevis.

Profil

Du er god til å samarbeide med andre, og liker å jobbe i team.

Vi tilbyr

Kjekke kollegaer og godt arbeidsmiljø. Vi tar vare på hverandre og har et godt sosialt fellesskap.

Spørsmål om stillingen?

Venke Lillenes Spanne

+47 934 10 319

Søk stilling

Vis flere stillinger: