Ståle Sagstuen

Tar over som sjef for Optimera Byggsystemer

Optimera Byggsystemer, divisjonen i Optimera som prosjekterer, utvikler og produserer prefabrikkerte byggeløsninger, har ansatt Ståle Sagstuen for å lede selskapet.

– Bransjen har virkelig fått opp øynene for prefabrikasjon, og det vil være stor utvikling og vekst i årene som kommer, sier Sagstuen i en pressemelding.

Optimera Byggsystemer har satset på prefabrikasjon siden 2007, og har i dag seks fabrikker som dekker markedet fra Trondheim og sørover. I starten av mars åpnet virksomheten en ny fabrikk for prefabrikasjon på rundt 9.000 kvadratmeter på Hamar, og Optimera har med dette doblet sin produksjonskapasitet på få år.

Sagstuen tiltrer stillingen 1. september. Haner 41 år, utdannet byggingeniør og bosatt i Brumunddal. Han har erfaring som prosjektleder og daglig leder for totalentreprenøren Syljuåsen AS, prosjektsjef for Moelven Byggmodul AS, og kommer sist fra stillingen som fabrikksjef og produksjonsdirektør for Natre Vinduer AS.

– Vi har per i dag tilnærmet full produksjon ved alle våre anlegg, og ser også en stadig økende etterspørsel etter byggteknisk prosjektering, samt energi- og mengdeberegning. Vi er glade for å få Ståle med på laget, for å fronte vår satsing fremover, sier Endre Fløystad, konstituert administrerende direktør i Optimera i meldingen.