Egil Johnsen overtar fra 1. januar 2020 som daglig leder i Landskapsentreprenørene. Foto: Landskapsentreprenørene

Tar farens plass som sjef i Landskapsentreprenørene

Fra 1. januar 2020 overtok Egil Johnsen (43) som daglig leder i Landskapsentreprenørene etter sin far Erik Johnsen som etablerte selskapet i 1986.

Egil Johnsen er utdannet anleggsgartnerteknikker og har siden 1998 vært ansatt i selskapet. Han har hatt forskjellige funksjoner, som anleggsgartner, anleggsleder, prosjektleder og de siste årene som avdelingsleder ved kontoret i Kristiansand.

- Jeg kjenner selvfølgelig selskapet veldig godt, mest fordi jeg har hatt mitt daglige virke her i over 20 år, men selvfølgelig også siden bedriften på mange måter er en del av familien, sier Egil Johnsen i en pressemelding.

- Min far har siden starten utviklet selskapet gradvis på en offensive og samtidig forsvarlig måte, og jeg er både ydmyk og stolt over å ta over den daglige ledelsen av et solid og framtidsrettet selskap, legger han til.

Med en omsetning på rundt 190 mill kroner i 2019 er Landskapsentreprenørene nå blant de største aktørene i sin bransje på landsbasis.

Selskapet sysselsetter mellom 100 og 130 ansatte (avhengig av sesong) fordelt på avdelingene i Stavanger, Mandal, Kristiansand og Arendal.