Karl-Gunnar Karlsson, adm. direktør i Swerock. Foto: Klas Andersson.

Karl-Gunnar Karlsson, adm. direktør i Swerock. Foto: Klas Andersson.

Swerocks oppkjøp av Frøseth gjennomført

1. juli gjennomførte Swerock AS oppkjøpet av 100 prosent av aksjene i Frøseth AS.

Kjøpsavtalen ble inngått 31. mai tidligere i år. Konkurransetilsynet hadde ingen innvendinger mot oppkjøpet og transaksjonen kunne nå gjennomføres, skriver Peab i en pressemelding. Swerock er en del av Peab-konsernet.

Frøseth har virksomhet innen pukk, grus og asfalt med ni uttak for pukk & grus på Innherred i Nord-Trøndelag og et asfaltverk i Verdal. Frøseth videreføres som eget selskap, og Arild Frøseth fortsetter som daglig leder.

- Med dette oppkjøpet styrker vi vår tilstedeværelse i Trøndelag. Swerock har en ambisjon om vekst og når vi fikk muligheten til å kjøpe Frøseth, var det en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss. Vi har samarbeidet godt med Frøseth i mange år og vi vet at dette er et veldrevet selskap med kompetente ansatte, sier administrerende direktør i Swerock, Karl-Gunnar Karlsson i en pressemelding.

- Nå gleder vi oss til å videreutvikle Frøseth sammen med vår øvrige virksomhet innen asfalt og pukk & grus i Trøndelag. Selv om vi med oppkjøpet av Frøseth får tilgang til blant annet nye steinbrudd og grustak, er den viktigste ressursen selskapets ansatte. Jeg ønsker alle ansatte i Frøseth hjertelig velkommen til Swerock og Peab-familien, sier Karlsson.

- Nå ser vi frem til å bli en del av Swerock og Peab og dra nytte av deres kompetanse og ressurser. Ambisjonen er at virksomheten i Trøndelag skal vokse videre, sier Arild Frøseth, daglig leder og deleier i Frøseth AS i samme melding.