Sveiser/betongarbeider

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo børs, og har siden starten av 1936 alltid gått med overskudd.

"Veidekke - lokalt nærvær, skandinavisk styrke"

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeRogaland
Søknadsfrist19.11.2018

Veidekke Haugesund er en av regionens største kaibyggere, og har bl.a. bygget de fleste store kaiene på Haugalandet.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter en medarbeider som kan arbeide med stål (inkl. sveising), armering, betong, som har kjennskap til føring av båt, og samtidig stor interesse av denne typen arbeid.

Arbeidsoppgaver

Stål (inkl. sveising), armering og betong.

Kvalifikasjoner

Fagbrev som sveiser

Vi tilbyr

Du blir en del av et selskap med en uformell omgangstone og et positivt, involverende og løsningsorientert arbeidsmiljø kjennetegnet av engasjement og vilje.

Veidekke har gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom selskapets aksjeprogram for ansatte. Halvparten av de 8.000 medarbeidere eier aksjer i selskapet.

Spørsmål om stillingen

Venke Lillenes Spanne

Telefon 934 10 319

Søk her

Vis flere stillinger: