Svea König er årets lærling i Betonmast. Her flankert av konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast (til venstre) og opplæringsleder Erik Sørum i ByggOpp. Foto: Betonmast
Svea König er årets lærling i Betonmast. Her flankert av konsernsjef Jørgen Evensen i Betonmast (til venstre) og opplæringsleder Erik Sørum i ByggOpp. Foto: Betonmast

Svea König er årets lærling i Betonmast

Tømrerlærling Svea König i Betonmast Boligbygg er kåret til årets lærling i Betonmast-konsernet.

Det skriver Betonmast i en pressemelding fredag.

Betonmast-konsernsjef Jørgen Evensen kunngjorde vinneren på entreprenørkonsernets lærlingsamling denne uken.

Hvert år kåres årets lærling i Betonmast. I år har medarbeidere i selskaper med egen produksjon blitt oppfordret til å nominere lærlinger som utmerker seg og som fortjener å bli sett og satt pris på. Nivået på Betonmasts 45 lærlinger er høyt, heter det i pressemeldingen. Årets vinner ble valgt blant fire finalister til utmerkelsen. De tre andre finalistene var Andreas Larsen i Betonmast Asker og Bærum, Sander Sølyst Eilefstjønn i Betonmast Telemark og Asef Razmavar i Betonmast Innlandet.

– Svea er en verdig vinner av Årets lærling i Betonmast. Hun skårer høyt på alle kriteriene lærlingene måles på. Dette står det respekt av, sa konsernsjef Jørgen Evensen under overrekkelsen onsdag kveld.

I juryens begrunnelse heter det at Svea har hatt en utrolig utvikling, og tar nye oppgaver kjapt. Hun går 100 prosent inn i oppgavene, og er topp motivert for å gjøre en best mulig jobb. Hun samarbeider godt med alle, er god på å komme med innspill og bidrar ekstremt godt i produksjonen, også på det sosiale plan.

– Svea er utrolig skarp, pliktoppfyllende og har en orden og ryddighet som overgår det meste. Hun ivaretar også HMS på en god og trygg måte. Til slutt vil jeg nevne at Svea går utenpå alle i laget når det kommer til produksjon. Rett og slett en helstøpt lærling som både Svea selv og alle rundt henne kan være stolte av, sier Evensen.

– Det å vinne årets lærling var spennende og litt overraskende. Jeg visste ikke at laget hadde nominert meg. Det var en fin overraskelse å få, sa König etter overrekkelsen.

I tillegg til heder og ære og gode ord, fikk hun også overrakt et diplom og et gavekort.