SVB Gruppen tar over Autovernmontasje

SVB Veisikring AS overtar virksomheten i Autovernmontasje AS. Transaksjonen vil innbefatte hele selskapets virksomhet og alle selskapets ansatte vil få tilbud om å følge virksomheten.

Transaksjonen er planlagt gjennomført i månedsskiftet september/oktober.

Dette kommer frem i en pressemelding fredag.

Daglig leder i SVB Gruppen, Terje Moen, kan i dag meddele at

– Autovernmontasje har drevet innen veisikringsbransjen i en årrekke og vi ser deres virksomhet som et godt supplement til våre egne virksomheter, sier daglig leder i SVB Gruppen, Terje Moen, i meldingen.

– Vi ser frem til å få videreføre det gode arbeidet som selskapet er kjent for og å ønske velkommen de ansatte som en del av vårt team. Gjennom denne transaksjonen vil vi ytterligere styrke vår posisjon som en av landets beste leverandører innen veisikring, sier Moen.

– Da jeg nå har holdt på med rekkverk i snart 50 år synes jeg det var på tide å gi stafettpinnen videre til yngre krefter. Vi se på dette som den beste løsningen for både firmaet og de ansatte, sier Terje Stålesen i Autovernmontasje AS i meldingen.

Partene er enige om at kjøpesummen er konfidensiell.

Terje Stålesen blir fremdeles blir sittende med 12,5 prosent eierandel i SVB Gruppen gjennom sitt holdingselskap Skrumoen Holding.