Susanne Vist slutter i Takentreprenørenes forening

Bransjedirektør i Takentreprenørenes forening (TEF), Susanne Vist, slutter i Takentreprenørenes forening.

Vist skal fra 2022 jobbe i Øvre Eiker kommune, som kommunalsjef for samfunnsutvikling, skriver TEF i en pressemelding.

- Det har vært fem lærerike og meningsfylte år i TEF, sier Vist i meldingen, og understreker at det blir litt trist å slutte.

- Det har vært gøy å bli kjent med en bransje med bedriftsledere som har et så bankende hjerte for faget og bedriftene, og som anstrenger som for å levere kvalitet. Jeg kommer særlig til å savne menneskene i bransjen. Jeg synes det er spesielt gledelig å se at bransjen er i utvikling og er opptatt av hva bedriftene kan gjøre for å være med på løse klima- og miljøproblemet, og drive bærekraftig. Jeg vil takke for samarbeidet og for at styret i TEF har vært så god arbeidsgiver, legger hun til.

- TEF takker Susanne for en fremragende innsats for vår bransje i tiden hun har vært hos oss. Arbeidet som er lagt ned har gjort at TEF står godt rustet i arbeidet videre med å fremme vårt fag og tilrettelegge for våre medlemmer, sier styreleder Bjørn-Fredrik Johanssen, styreleder i TEF.

Styret starter nå prosessen med å finne ny bransjedirektør. Vist fratrer 1. april 2022, etter at årsmøtet i TEF er gjennomført.