Susanne Joys er ny daglig leder i AART. Foto: AART

Susanne Joys er ny daglig leder i AART. Foto: AART

Susanne Joys ny daglig leder i AART architects

Susanne Joys er utnevnt til ny daglig leder for AART architects i Norge.

Hun vil med dette stå i ledelsen for den skandinaviske arkitektvirksomhetens norske engasjement.

- Susanne Joys er partner i AART og kommer fra en stilling som kunderelasjonssjef for virksomhetens norske marked. Hun har mange års erfaring med arkitektur, ledelse og forretningsutvikling, og som daglig leder vil hennes primære rolle være – i tillegg til å sikre en fortsatt god drift – å videreutvikle virksomhetens mange kunderelasjoner til både private og offentlige eiendomsutviklere, skriver selskapet i en pressemelding.

- AART har i mange år hatt stor suksess i Norge med mange gode samarbeider og markante prosjekter. Jeg ser fram til å stå i ledelsen for å videreutvikle de gode relasjoner vi har til våre kunder og samarbeidspartnere og sammen med våre dedikerte medarbeidere sette kursen for virksomhetens dype engasjement i Norge, sier Susanne Joys i meldingen. Hun blir daglig leder for AARTs kontor på Aker Brygge i Oslo.

Susanne Joys er 38 år og utdannet Master i arkitektur fra Arkitektskolen Aarhus og University of Edinburgh – Department of Architecture. Hun tiltrer som daglig leder 1. september og overtar efter Anders Strange, som er stiftende partner og CCO i AART.