Structor etablerer nytt selskap

Structor Vann AS starter 1. juni opp kontor i Oslo, med Tomas Bøhler Torsen (49) som daglig leder og partner i selskapet.

Tomas Bøhler Torsen. Foto: Structor
Tomas Bøhler Torsen. Foto: Structor

Han er utdannet ved NTNU i 1999 og har mer enn 20 års erfaring fra blant annet COWI, Erichsen & Horgen og Multiconsult.

– Han har de siste tre årene bygget opp en seksjon innen Vann- og miljøteknikk i Erichsen & Horgen før selskapet ble kjøpt av Multiconsult. Torsen starter opp det nye selskapet sammen med ytterligere to partnere, en fra COWI og en fra Rambøll, som vil tiltre etter ferien, heter det i en melding fra selskapet.

Det nye selskapet vil blant annet ha fokus på overvann og klimatilpasning samt vann- og avløpsrådgivning for bygg og eiendomssektoren.

– Jeg synes det er veldig spennende å starte opp som leder av et nytt Structor-selskap. På linje med de øvrige Structor-selskapene skal dette bli et spesialistselskap med en effektiv organisasjon, enkle administrative systemer, enkel rapportering og raske beslutninger. Jeg liker spesielt måten Structor er organisert på uten sjefshierarkier basert på fjerde generasjons ledelse, eller kvalitetsledelse som det også kalles, sier Torsen i meldingen.

– Tomas og de øvrige seniorene har meget god kompetanse på fagfelt som vil bli stadig viktigere når utfordringer innen klima og miljø krever nye løsninger. Vi ser store synergier med de øvrige ti Structor-selskapene og vi søker etter flere gode personer innen dette området. Tomas representerer en spisskompetanse som Structor ønsker å være kjent for. Han besitter også de holdninger vi er ute etter i en virksomhet som skal representere noe nytt, sier Jan Ove Holmen, som gjennom flere år har bygget opp Structor i Norge.

I 2021 hadde Structor en omsetning på 127 millioner kroner og et driftsresultat før bonus på 26 millioner.