Salgsdirektør Oscar Kristiansen i Isola viser frem det nye FlexTett-vindussystemet på Bygg Reis Deg-messen.

Stor proffpågang hos Isola

Isola har med seg mye nytt på messen, og merker stor pågang fra proffer som vil finne ut mer om produktene.

- Vi ser at flere og flere kjeder booker tid på standen vår, og i dag har vi hatt grupper på 40-50 mennesker her. Vi er veldig fornøyde, og merker at Bygg reis Deg blir mer og mer proffrelatert igjen. Nå er det veldig riktig målgruppe for oss her oppe, sier salgsdirektør Oscar Kristiansen i Isola til Byggeindustrien.

Isola har lagt opp standen sin slik at de har noe nytt for alle kundegruppene sine Næringsbygg, bolig og hytte og innovasjon har alle fått sin plass.

- Vi viser frem en blanding av de produktene vi har, og å lære opp proffene til å bruke dem. Det handler om å forenkle, eller "bygg bedre, enklere", som er det nye slagordet vårt. Altså gjøre de tingene som må til for å få et tett bygg på enklest mulig måte.

Med seg på messen har de blant annet flere helt nye produkter. Isola FlexTett vindussystem er det nyeste. Faktisk er det så nytt at produktet ikke kommer ut i butikkene før på nyåret.

- Det er kort fortalt en vindusflexwrap som du kan surre rundt hele vinduet og forme rett på vindsperren, forklarer Kristiansen.

- I tillegg har vi med nyheten VIP Superisolasjon. Det er en vakumisolasjon som er en femtedel av tykkelsen til tradisjonell isolasjon. Vi mener at denne passer spesielt godt til for eksempel takterrasser, hvor den reduserer byggehøyden vesentlig, legger han til. Produktet fikk teknisk godkjenning denne uken.

Porsgrunns-bedriften viser også frem sitt selvklebende membransystem for våtrom, Membra, og en fuktsperre til gulv, kalt Platon Comfort. Det er en kombinert fuktsperre og demping for laminat- og parkettgulv spesielt utviklet for økt gulvkomfort.