Stødig senior veiplanlegger

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

Firma Sweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist17.01.2019

For å lykkes i denne stillingen får du god bruk for din lange erfaring med veiplanlegging og samferdselsprosjektering. Den gjør deg i stand til å håndtere varierte og utfordrende prosjekter i Bergens-regionen. Du griper også gjerne sjansen til å bidra i større prosjekter andre steder i landet når anledningen byr seg.

Du har ingen problemer med å ta ansvar for fagområdet i et prosjekt, og du vet at du må benytte dine gode kommunikasjonsevner for å nå frem. Du ser både helhet og detaljer og søker hele tiden nye, bærekraftige løsninger som forener teknikk og miljø innen veiplanlegging.

DETTE KAN DU
Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har mer enn åtte års erfaring med veiprosjekter fra rådgivende ingeniør, entreprenør, offentlig forvaltning eller annen relevant virksomhet. Du er kjent som en selvstendig kollega, du er dreven med prosjektering og har erfaring med anleggsteknikk og beskrivelse etter prosesskoden. Du har gode markedskontakter i Bergens-området.

Du vil utøve fagansvar i samferdselsoppdrag på alle plannivå, og lede veifaglige tilbudsprosesser. Du kan lage kostnadsestimater, utarbeide teknisk beskrivelse for veiprosjekter og kvalitetssikre samferdselsprosjekter av ulik art og størrelse.

OM OSS
Hos oss møter du hyggelige kolleger i et sterkt flerfaglig miljø. Du kan se frem til gode og fleksible utviklingsmuligheter, ferie- og personalordninger. Du vil bli tatt godt vare på og få jevnlig oppfølging slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Kontaktpersoner:

Marion Børnes

Rådgiver, Quality Professional

982 95 176

marion.bornes@q-p.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: