Stillasbas og stillasmontører

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

Firma Rett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Stillasbas og -montører søkes til gode kollegaer!

Vår oppdragsgiver er et passe stort stillasfirma i Oslo. Firmaet kjennetegnes med solid økonomi, meget godt arbeidsmiljø og hyggelige ledere. De gleder seg over stor økning i oppdragsmengde med mange kunder, offentlig og privat. For å sikre gjennomføringen av disse oppgavene, trenger de nå flere medarbeidere.

Vi trenger en dyktig bas med noen års erfaring. Du får ansvar for egne prosjekter, store og små. Du må påse at nødvendig utstyr er på arbeidsplassen, at merkingen er i hht lover og regler. Noe nødvendig rapportering må påregnes, men vi prøver å holde dette til et minimum. Vi håper du trives med å få dine medarbeidere til å jobbe mest mulig effektivt og at motivasjonen er på topp til enhver tid. At nødvendige formelle kvalifikasjoner er på plass, tar vi som en selvfølge. Vi håper å få en ny bas som også trives med å representerer firmaet utad.

Som montør bør du nok også ha noe erfaring. Vi ønsker fagbrev, men dokumentert opplæring iht. forskriftene kan også være nok. Dokumentasjon på nødvendige kurs vil være forutsetning for denne jobben. Håper du er forberedt på noen fysiske utfordringer.

For begge stillingstypene er det nødvendig med flytende norsk og helst førerkort for bil.

Vår oppdragsgiver ønsker seg medarbeidere som er ansvarsbevisste, har gode samarbeidsegenskaper, er klar i sin kommunikasjon, positive og lojale, kan jobbe selvstendig og er fleksible.

For dette tilbyr vi konkurransedyktige lønnsbetingelser, hyggelige arbeidskollegaer og muligheter for selvutvikling.

Vi ønsker din søknad snarest mulig. Har du spørsmål, ring Erik T. Merum i Rett Bemanning, tlf 41 678 670. Søknader sendes etm@rettbemanning.no og blir løpende behandlet.

Vis flere stillinger: